Liyam55 bende ne güzel balık etli hanımlara bayılıyorum her giydikleri yakısıyo popo meme belirginleşiyor düzgün Bi hatları oluyor tahta gibi olmuyorlar ben gibi 48 kiloyum alamıyorum nefret ediyorum zayıflığımı saklamaya calısmaktan mesela siyah hiç giymem dolgulu südyen takarım bol paça eşofman veya pantolon kullanırım darda cöp gibi görünür VS vs işte herkesin kendi derdi

Liyam55 O grupta bende varım.Inanmazsın belki ama bi oturuşta kocamdan daha çok yerim belli bi şekilde hemde adam kalkar sofradan ben hala daha yeni başlar olurum misali😂Bide eşime derimki ee bütün yemekler kaldı hayatım sen bişey yemediiin yok ben doydum aşkım yeter bu kadar biliyorsun ben bukadar yerim deyip kapatır konuyu bende iyi canım sen bilirsin deyip kalan bütün yemekleri sıyırırım 🤭🤭ama sadece 60 kiloyum ve bu şekilde yediğim halde 3 kiloda vermişim☹🤩2 çocuk annesiyim 10 ay önce doğum yaptım 60kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğuma gittim doğumdan 2 3 ay sonra bütün kilolarımı verdim gene geldim 60şa boyum kilom aynı diyebilirim☺Ne çok zayıfım ne çok kiloluyum ésimde balik et seviyor seks esnasında bütün bedenin bıngıl bıngıl olsun deprem olsun bütün vücudunda diyor🤭🤭

Yasak_elma yaaa bende istiyorum o bıngıl bıngıldan gt baş biyerde olsun istiyorum benimki bir avuç içini geçmez😂😂😂 eşim demiyor ama bende deprem etkisi istiyorum😢

Eskobar insallah hamilelik sana kalicı kilolar getirir canısıda şöyle eşin seni kerttikce vücun dalgalanir deprem olurmuşcasına😂🤭

Liyam55 Kız sen suyla 10 kilo verdin haftada ne demek su içsem yarıyor 😂

Liyam55 bende yiyom yiyom ama nereye gidiyor bilmiyorum bende çok isterdim biraz daha kilom olsun diye 63 kiloyum maksimum 70 olmak isterdm

Liyam55 az önce salak komşum bana yine kiloyla ilgili laf söyledi ağzına sıçtım neye uğradığını şaşırdı şerefsiz. Çok hirslandim 68 kiloyum 60 a dusene kadar su bile icmicem qhahshd

mamacita ay bende bende 3 gündür diyetteyim bana kimse birşey demedi ama skşdmfşfmfşfmşf 68im şuan hedef 58-60 arası allahım yüzümü kara çıkarma amin 🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻😂🌺🌸