Annesivekizi Asyannannes seviyor olabilir de kaç yaşına kadar mama vereceksiniz ki? Yani ben hiç mama vermedim o yüzden belki düşüncem yanlıştır siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz ama bırakılması gerekiyorsa bırakmalısınız bence meme gibi emzik gibi
Asyannannes Annesivekizi evet bende öyle düşündüm de düşkün olduğu için eşim yazık zaten bı tane iciyo boşver içsin gibisinden dedi vicdan yaptım bende
Polyannacilik Asyannannes mama yaşını geçmiş annesi ne kadar sevsede artık bizler gibi beslenebilir hem cebinede yazık bencede birakmalisin 🌸🥳
Matruskaa Asyannannes Süt verıyyorum nn mesela gece yatmadan süt yapıorum bebe büskivili onu ıcıyorlar. Alıskanlık oldugu ıcın ıcmek ıstıyorlar
Asyannannes Matruskaa sütü bende denedim de sevemedi bı turlu.ama mamayı biraktirinca teklif edeceğim yine geceleri içer inşallah
Matruskaa Asyannannes buskıvude koydunmu ? Bıde cocuk sğtlerı var mesela ballı olanlar onlardanda deneyebılırsın
Asyannannes Matruskaa bisküvi katınca tadını anliyo midesini bulandiriyo da maması muz aromalıydı süte muz katıp deneyeceğim
Nutellaaa Asyannannes benim kızım da yaşına göre çok zayıf ve boyuda kısa bana verdiler o mamalardan ama kızım bı türlu sevemedi içmiyor i yüzden hala zayıfız
Asyannannes Nutellaaa biz sadesini cileklisini felan denedik en son muzlusunu sevdi diğer çeşitlerini de deneyin sever belki
bensokrates-34 Asyannannes merhaba doktor bizede yeni bu mamadan verdi iki gün oluyor başlayalı ne kadar sürede kilo felan yönünden etkisini gördünüz acaba
Asyannannes bensokrates-34 valla kızımda öyle aman aman bı kilo artışı görmedim hala daha zayıf bı çocuk ondan dolayı bişey diyemeyecegim