Nietzsche Cicekliperde yaa bizde bir sürüydü, komşudan gidip hakan pekerin kasetini istemiştim onu hatırlıyorum 😂
Cicekliperde Nietzsche Annem Ferdi Tayfur hayranıydı akşama kadar evde çalardı 😂 bir de kurşun kalemle onu başa sarardı. Bizde de bir sürü vardı sonra cd falan çıkınca babam atmıştı. Şimdiki aklım olsa saklardım
Cicekliperde Nietzsche ahahah o tokaları ben de çok seviyordum . Kafamda uçuyor gibi oluyordu ama sonra saçıma dolaşıyordu. Çiçekli perde annemin vardı bunun farklısı. Ütülerken yanmıştı çok üzülmüştü
TombulHatun Nietzsche Tokaları görünce aklıma nedense çılgın bediş geldi 😂 o banyodan çıkıp sobanın üzerine saçımdaki suları sıkmak coss sesi
Nietzsche TombulHatun O coss sesini bende çok seviyorum 😂 bir de duştan çıktığındaki o sobanın sıcaklığı
Cano5858 TombulHatun Benim annemlerde hala soba var kışın çok güzel oluyor patates közlemesi falan 🤗🥰
Kuzulkurt Matruskaa teyzem anneme almıştı bundan okula giderken saçıma tak diye zırlamıştım, havalı gözüktüğümü düşünürdüm 🤭😂
Nietzsche Matruskaa benim hala duruyordur evde 😂şuanda mesela incili tokalara bayılıyorum alıp alıp kullanmıyorum 😂 seneler sonra da onları atarlar modaydı diye
Nietzsche Matruskaa huyum öyle ,mesela bir sürü far alırım kullanmam . Onların bendeki varlığı hoşuma gidiyor 😂
Nietzsche Cicekliperde evet saça dolaşıyordu doğru 😂 birde farklı toka vardı nasıl bulurum bilmiyorum hani böyle boruların içinde renkli boncuklar dolu oluyordu 😂anladın mı acaba skkdd
Nietzsche Cicekliperde dediğimi bulamadım ama bak bunların hastasıydım. Bulsam şuan bile kullanırım minik minik takıyorduk
Yasak_elma Matruskaa bunun bi deģişiği bendede vardı ayy😂😔Bundan selenada takıyordu aynı rengiydi hemde hatirliyorumda😂