Ask_hosmus Nietzsche ben zaten eskiye hasretim hele Bi eskiye dair koku, tat, görüntü olsun hemen ah Bee ne günlerdi derim 😂
1dost Bunu izlemek içinde hızlı hızlı banyo yapardık banyo sırasını abla olarak ilk kapan şanslı ben 😬
1dost Nietzsche Bide zavallı biz o zamanki akılla ölenlerin aramızda olabileceğini düşünürdük hayal gücü bi milyon 😁 türk dizileri sağolsun 😂
1dost Nietzsche Valla bnce o zamanın en kaliteli programıydı ki zaten başka eğlence programı hatırlamıyorum he bide olacak o kadar hastasıydık 😁
Ask_hosmus Nietzsche ruhsarı biliyorum çok güzeldi 😂 diğerini hiç izlemedim bizimkiler izlemediysen eğer belki ondan ötürü 😂
Nietzsche 1dost olacak o kadar çok iyiydi. Şu şahane pazarda boya kutularının üstünde atlamalarını unutamıyorum 😂 boyalıya denk gelmeden geçmeye çalışıyorlardı
1dost Nietzsche Aynen adeta bizde onlarla yaşıyoduk yani bide şey vardı yüzüğü demire değdirmeden geçirmek onda nefesimi tutuyodum bana noluyosa saf 😬
1dost Ask_hosmus bence mutlaka görmüşsündür isim olarak bilmiyorsundur bi bak YouTube dan çünkü bende senin yaşındaki kardeşlerimle izliyordum 😁