Nietzsche Cicekliperde ya yok bu benim istediğimden değil,ben çiçekli ortası taşlı minicik istiyorum o attığım gibi
Nietzsche Cicekliperde kasetteki adamı çok sevip dinlemesinden 😂😂 bir de o dönem annem mektup yazmıştı adamda imzalı fotoğrafını yollamış ,babam onu da yırttı 😅😂😂😂😂
Nietzsche Polyannacilik farklı dönem özleyen bir sensin ,gerçi bende üniversite yıllarımı özlüyorum 😂para sayma konusuna gelirsek ,her dönemde güzel tabi o 😂😂
Polyannacilik Nietzsche ay yok o zamanlarım muhteşemdi 😆😆😆 en ozledigim zamanlar ah ah gencmisim o zamanlar be
Nietzsche Cicekliperde çıt diye takıyorduk ,ikiye açılıyordu papatya 😂 haa sen diğerini diyorsun o değişikti bulamadım
Matruskaa Her dönem ayrı bı gğzellıge sahıp ama ınsanın cocuklugu gbısı yok sorumluluk aldıkca hayat zorlasıyor 😁😁
Nietzsche Matruskaa evet aslında zorlaşma da değil ,bana kolay geliyor ama özgür olamamak kötü. Çocuk olunca hiçbirşeyi keyifle yayılarak yapamıyorsun,aklında hep o oluyor
Polyannacilik Nietzsche çocuktan sonra 1 ay içinde bile yaslaniliyormus valla onu öğrendim 3 sene baya bı zaman tabi😆
Akrep Cleopatra bu benim çocukluğumda çağı kapanan sakızdı 🥺 hepsini ağzıma atardım. Sonra bi daha hiç bulamadım..