Mirinda Oyle dememeliyiz cunku her seferinde icim rahat etsin diye vesveseye yenik düşeriz o zaman.
Gusül şartmı
Colahusu siz ilişki olduktan sonra yikandiniz tekrar mi yapmsya çalıştınız anlamadim,
zarifhanim yorumlarını çok dikkate alıyorum nedendir bilmiyorum güveniyorum sana ve bilgilerine çok samimi ve içten geliyorsun bana. 🌿🤍
Sevdalugunhicsarmadi hayır canım normal sabah duşumu alıyordum oda yataktaydı duş sonrası rutin yağlarımı kremlerimi sürerken yanaştı hoşuna gitti yoksa ilişki yaşadık diye girmemiştim duşa. Ne olduysa dıştan sonra oldu
Bsrkaya Çok teşekkür ediyorum, yanlış yöne fetva vermekten Allah’a sığınırım. Fıkıh ve mezhep kaidelerinde ne ders gördüysem ve araştırarak öyle yanıt vermeye çalışıyorum 🌿☺
Matruskaa ya inan ben anlayamıyorum bu tarz soruları buraya yazana kadar girse çıkmıştı elli kere 😅
zarifhanim yaaa vallaha çok güzel. Aslında çok imreniyorum böyle dinimizi bu şekilde telaffuz edenlere, din konusunda çok fazla bilgiye sahip olanlara ama kendim yapamıyorum. Sen ders de alıyormussun ayriyeten. Gerçekten hep özenmisimdir. Senin gibi kızlar yüzleri de çok temiz oluyor icleri de, böyle masum saf tertemiz oluyorlar.🌿 Rabbim bana da nasip etsin inşallah.
🤍
Lagosiyawo ewet tereddutte kalsam tekrar yıkanırım 😁 yıkanmak ıstemıyosam kı ust uste yıkanmayı sevmem zatı ugrasamam adama dur dıyorum yanalma bana 😁😁
sessizol değince değil içine girince😉 boşalma olmasa bile kadında erkekte gusl yapması gerekiyor.
Lagosiyawo ya gerçekten mi sorunu duş almak mı sanıyorsun sen? Abdestsiz dolaşmak korkusuyla belli bir bilgi almak için yazdım soruyu yoksa bende biliyorum elli kere girip cıkmayı boş yapma
Matruskaa dinliyor mu acaba 😆
Colahusu ne çirkin üslup .. niyet önemli olan bu yaşa gelip gusülden tereddüt etmek manasız yani o iş olsun olmasın ben her duşumda abdestimi alır çıkarım bu zor bişey değil sizin için diyorum boş yere vakit kaybetmeyin buralarda yani niyet o yöndeyse tabiki gusül alınmalı ruhende manende temiz hissettirir insana .. iyi günler
Bsrkaya Aminn, 🤲🏻 neden yapamayasınız ki sizin neyiniz eksik. Bir kaç kaynağınız olsa elinizde, aklınıza takılan her soruyu araştırsanız, ya da bir ayetin tefsirini okuyup nerede hangi olay sebebiyle neden indiği konularını okusanız kendi dersinizi kendiniz almış olursunuz. Din uçsuz bucaksız bir deniz gibi, hiç bir zaman üç beş bilgiyle yetinmeden hep araştırma halinde oldukça öyle pekiştiriyor insan bilgileri. İmamı Azam “Bilmediklerimi ayağımın altına alsam başım göğe ererdi” diyor hani halbuki koskoca mezhep imamı, binlerce hükmün kaynağı kendisi olmasına rağmen hala daha öğrenecek çok şeyi olduğunu vurguluyor esasında. İnşallah size de bize de o iştiyak nasip olur ☺🌿
Colahusu tabiki de alman lazım eşininde alması lazım dı aslında bu şekilde gezmek doğru değil hadi uzerinizde kiyafetler olsa neyse ama çıplak iken yapılmış bence gusul almalısınız benim bu yüzden yeni evliyken başıma bela gelmişti
Lagosiyawo Dınlemek zorunda bn öle her dkka dus alamam 😁 cocuklardan fırsat olmuyo bebegımde varya kucuk 😁 zaten banyodan cıkınca ıstemıyısam gelıp bornozla takılmam öle yanında gıyınmrm 😁
Lagosiyawo benim üslubumda bir çirkinlik yok hanımefendi… bu tür soruları saçma buluyorsanız bence siz vakit kaybetmeyin buralarda
zarifhanim inşallah 🤍