Liyolo arman öyle bisey olsa ikisi çıkardı diye düşünüyorum niye tek adam çıktı ozmn kadın çıkmadı peki kadın niye markette dedi market depo değil sonuçta
Cleopatra Liyolo Gülme sesi kadına aitse çıkarken sadece adam çıktıysa sıkıntılı bir durum bir şey koymak içinse ya da bakmak için inselerdi gayet normal bi şekilde ikisi birlikte çıkardı.Ben de aynı şeyi düşünürdüm ama gözünüzle görmediğiniz için arkadaşınıza bişey demeyin bence.
Liyolo Cleopatra bende öyle düşünüyorum normal bisey olsa birlikte çıkarlardi beni ilgilendirmez ben tabiki söylemem ama şüpheli geldi bana.
Yasak_elma Liyolo karısını aldatan adam yani aldamayı göze alan adam dopadamı aldatır?birde kendi evlerinin deposunda?😳Yani karısını aldatan bi erkek depo köseleinde degilde yani daha gözle görünmeyecek yerdemi adatir sanki işini sağlama almazmı?Bi otelde olabilir günlük saatlik kiralanan evlerde falan nebileyim🤔Sonucta bekar biri değil depoya cekse sadece evli biri olduğu için işini daha şansa birakmaz diye düşündüm bilemedim canim ya🤷♀️😳İnsallah düşündüğümüz şey değildir🤦♀️
ZRaporu Liyolo şimdi adam da bir şeylerin farkına vardığınızın farkındaysa hareketlerinden çıkarırsınız. Ama şu anlık durumda bir şey demek için erken. Bu olaya karışmalı mısınız? O da muamma. Ben olsam emin olmadan hiç böyle toplara girmezdim. Adamım da tepkisini bilemezsiniz. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş misali aman başınız yanmasın.
Liyolo ZRaporu tabi ben karışmam zaten beni ilgilendirmez öyle bisey varsa bile belki kadın bana inanmaz kabak benim başıma patlar hiç uğraşamam
dramaqueencnm Liyolo benim ablamda eşimle güler eğlenir kız kardeşiyse bir problem görmedim çok olağan bir şey belki alınması gereken bir şey vardır böyle konulara girmeyi sevmem ben yanlış anlasam karşımda ki insan benim hakkımda yanlış düşünür benim karşı komşum gelip dese ki kardeşinle kocan depoda gülüşüyodu ediyodu diye çok sinirlenirdim onun ne haddine
Liyolo dramaqueencnm tabiki benim haddim değil karışmam beni ilgilendirmez söyleyeyim demedim zaten 🙃
Manuka10en Liyolo ben olsam, eşim ve kardeşim markete gittiler dediği anda az önce depoda eşinizle karşılaştım derdim yalandan, başkada bişey demezdim, topu ortaya atar kaçardım.
Kumruu Liyolo Bana pek masumca gelmedi eşi markete gittiklerini sanıyor siz depoda sesler duyuyorsunuz ve içerden adam tek çıkmış markete gitmiş olsalar elinde poşet vs bişey olur bir ilişki varsa aralarında eşine üzüldüm üstelik yeni doğum yapmış
Matruskaa Belkıde tamamen bı yanlıs anlamadan ıbarettır markete gıtmeden depoya ındıler belkı adam cıktı kadın ıcerde bısey alıyodu belkıde. Gözle görülende cogu zaman yanıltıcı olabılıyor. Aynı zamanda sıkıntılıda bı durum yanı hemn kocası hem kardesı ayy yaprak dökümü leyla canlandı bı an gözümde 😁