İyi akşamlar kızlar özür dilerim bu saate böyle bir konu açıldığı için çok saçma ama tehdit ediliyorum evliyim 2 çocuğum var tehdit eden kişiyi doğru düzgün tanımıyorum bile bir kaç tane selfie şeklinde fotoğrafım vardı sosyal medyada elinde onlar varmış beni tehdit ediyo eşine atarım evini bulurum gelirim gibi yapmamı istemiyorsan başlığı altında da beraberlik yaşamamı istiyor tabiki de bunu yapmak istemiyorum ama nereye şikayet etmem lazım evime emniyet yakın oraya gitsem anlatsam yardımcı olurlar mı eşimin haberi yok olaydan o duymadan biter mi acaba konu uzasın istemiyorum ama böyle bir hata yapmak da istemiyorum ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
Bir yardım eli mevzu tehdit
3oda1salonmide tanımadığınız biriyse madem niye bu kadar korkup çekindiniz ki ? Sosyal medyanızdan aldıysa görselleri normal absürt olmayan şeylerdir. Ne yapabilir eşinize gösterse ne olacak. Zaten sosyal medyamızda da var. Eşinize söyleyin. Bir daha yazarsa da eşime anlattım. Yarın da karakola gidip hakkında suç duyurusunda buluncam diyin. Niye izin veriyorsunuz böyle iğrenç bir teklif sunmasına
Emommom sorun da burda zaten ben tanımıyorum ama o beni tanıdığını iddia ediyor dediğim gibi fotoğraflar absürt değil ki korktuğum fotoğraf da değil aslında eşime de zarar vermekle tehdit ediyo işin kötü yanı bu beni korkutan kısmı
3oda1salonmide eğer tanımıyorsanız ve resimlerimde çekinicek birşey yoksa eğer bir hesap çalma yöntemi bu kuzenime geçen atmışlardı İnstagramdan sizin resminiz var paylaşırım eşinizle vs diye link vardı ona tıklıyordu eğer öyle değilse asla korkmayın elinden geleni ardına koymayın diyin korkmayın
Emommom yani açıkcası korktuğum şey karakolda bana yardım ederler mi düşüncesi çünkü böylr iğrenç bişeyi yapmayı asla istemiyorum
Mavininoyunu ya işte yine de içime korku düşmedi değil daha önce yaşamadıö hiç böyle bişey ne yapacağımı bilemedim açıkcası
3oda1salonmide ilk olarak eşine söylemelisin (fotoğrafları sosyal medyaya attığına göre normal fotoğraflardır)böyle şeyler bana göre eşten saklanmamalı 2.olarakta sosyal medyaya attığın fotoğrafla seni tehdit eden akıl yoksununu ciddiye de alma eşine şöyle evinimi buluyo kocanamı atıyo napıyosa yapsın ama tedirgin olmanızıda anlamış değilim açıkçası emniyete şikayet ederseniz evinize tebligat gelebilir size ulaşmak istediklerinde ulaşamazlarsa eşinizi arayabilirler eşinizin böyle öğrenmesi aklında başka şüpheler uyandırabilir kendi açımdan düşünüyorum biri bana böyle bi tehditle gelse elindeki fotolar güzel değil daha güzellerini atayım da onu at kocama derdim sonuç sosyal medyaya anadan üryan foto atmadınız ya
Ruzgarin_kadini tabiki bu konuda haklısınız fotoğraf zaten çok da korkum değil aslında ya işte evi bulur gelir saçma salak bişey yapar diye korkuyorum yine de emniyete bir gidip konuşucam daha öncesinde de eşime anlatırım yoksa başım ağrıyacak gibi onun bilmesi en iyisi
3oda1salonmide e bi zahmette istemeyin yani. Sırf sosyal medyada iki fotoğrafınızı kocana atarım tehdidiyle tanımadığınız adamla yatacak haliniz yok. Tövbe tövbe. Git söyle kocana neden çekiniyorsun. Olay burda anlattığın gibiyse bunda çekinecek bişey yok. Sonuçta adamdaki fotoğraf çıplak fotoğrafın değil. Sosyal medyanda paylaşmışsın zaten. Öyle bir fotoğrafı eşine göstermesinden niye korkuyorsun onu da anlamadım. Gösterirse göstersin dümdüz sıradan fotoğraf sonuçta ne olacak. Olay bundan ibaretse tabi.
Emommom bende sizin düşündüğünüz gibi düşündüm aslında ama işte dediğim gibi ilk defa geliyor başıma ister istemez bir korku oluştu ama çok teşekkür ederim rahatladım sayenizde cevap verip salak saçma bişeye evham yaptığımı bir kere daha anladım ☺️
3oda1salonmide Beni de gizliden arayıp elimde fotoğrafların var dediklerimi yapmazsan kötü olur falan filan dediler. Bende saydırdım bir güzel yarın savcılıktan suç duyurusunda bulunacağım gerisini sen halledersin benim fotoğrafım kimsede olamaz dedim bir daha da aramadı. Polise gidin. Öyle diyerek korkutmaya çalışıyorlar inanmayın lütfen.
3oda1salonmide yapacağınız şey basit eşinize anlatıp karakola gidip ölümle tehdit ve özel hayat ihlalinden şikayette bulunmak ifade çağrılır şahıs gitmezse kamu davasına döner mahkemeyede gitmezse aranma kararı çıkar ona rağmen gitmezse yakalama kararı çıkar ve sen şikayetini geri çeksen bile işlediği suçları işlemediğini ispat edip mahkemeye katılmazsa ne aranma kararı kalkar ne yakalama yurt içindeyse yaptığı herhangi bi resmi işlemde direk yakalanır yurt dışındaysa ülkeye dönüşte havaalanında
CilekliVotka evet bende korkutmaya çalıştığını biliyorum aslında ama işte ister istemez bir korku düştü içime daha önce böyle bişey yaşamadım etrafımda yaşayanda olmadığı için ne yapmam lazım emin olamadım
3oda1salonmide bence de eşine soylemelisin eşin geç öğrenirse daha da şüphelenir. Bir şey mi oldu bana söylemedin der ki bende eşinin yerinde olsam öyle düşünürdüm. Anlin ak sonuçta mesajları göster eşine. Hatta engellesene adamı niye muhatap oluyorsun ki?
Ecivicivokke ayrıca tüm mesajları falan kaydet elinde her şeyin delili olsun
Ruzgarin_kadini çok teşekkür ederim bu çok açıklayıcı oldu aradığım cevap tam olarak buydu
3oda1salonmide tanımıyorsanız şimdiye kadar bir sohpet muhabbetiniz olmamışsa resimler açık saçık resimler değilse neden korkuyorsunuz tanımadığınız biri eşinize ne yapabilir ki adres bilmediği sürece e tanımıyorm diyorsunuz o zaman adreste bilmez sarı çizmeli Mehmet ağa sosmedya hesabınızı kapatır yenisini açar bilgilerinizi herkese kapalı yaparsınız olur biter .
Ben sırf bu yüzden biri çıkar mesaj atar işin içinden çıkamazsınız diye tüm hesaplarımı eşimle ortak bir yıl kullandıktan sonra beraber karar verip sildik çokta huzurluyum
Ecivicivokke evet mesajlar duruyo şu an
Ecivicivokke haklısınız bir anlık korku ile ne yapsam şaşırdım çok teşekkür ederim sabah ilk işim eşimle konulup bu işi çözmek insan başına gelince ne yapacağını unutuyor resmen başkası sorsa şöyle yap derim belki ama kendi başıma gelince kal geldi
Deleted_1 ben tanımıyorum ama o bnei tanıdığını iddia ediyo evimi bulabilir tedirginliği oldu biraz fotoğraf için değil de eşime karşı da tehditi oldu döver öldürürüm gibi beni o korkuttu birwz da ama gerçekten hesabı kapatmak en iyisi bunu bende yapıcam yoksa baş ağrıtıyor