3oda1salonmide Öncelikle eşinize anlatın gizlemeyin sonradan eşiniz de kızabilir diye düşünüyorum. Eşinizle beraber suç duyurusunda bulunun mutlaka en azından kimmiş neymiş öğrenilir.
Bir yardım eli mevzu tehdit
3oda1salonmide adami engellersen falan silinebilir belki tam o ayrıntıyı bilmiyorum ama şikayet etmeyi düşündüğün için delil olsun elinde diye ss al bence
3oda1salonmide ayrıca bana inanırlarmı şikayetimi ciddiye alırlar mı diye düşünme sakın elinde ti yazışmalar dursun her ihtimale karşı yazışma dahi olmasa kadın beyanı esastır bunu sakın unutmayın korkmayın böyle sapık deyyuslardan 1001 gece masalı gibi olmuş benle yatmazsan kocana atarım evini bulurum öyle kolaydı bu beyninin ambalajını açmamış malların özgüveni beni bitiriyo 😂😂😂sorsan kendi tc sini kimliğe bakmadan söyleyemez klavye başında kadın tehdit ediyo ala g.vat
CilekliVotka evet çok haklısınız zaten ilk işim eşimle konuşmak o da bir yol gösterir bana eminim
3oda1salonmide anlıyorum canım anlık bir korku ama hiç bir şey yapamaz seni tanımıyordur bile eminim ki sende boyun eğmeden buyur gel eşim de seninle tanışmak istiyordu falan diyip dalgaya alsan uzatmazdi. Ama ben yine de cevap vermek yerine direkt engelleme taraftarıyım…
Ecivicivokke tamamdır çok teşekkür ederim hemen ss alayım
Ruzgarin_kadini ay evet malesef öyle birwz da o korku oldu içimde hani ciddiye almazlarsa diye bir tereddüt ettim ama gerçekten insanlar artık ölmeyi bayılmak sanıyor iki tehditle işi çözecek paşamız
Ecivicivokke çok haklısınız bir aptallık ettim cevap verdim zaten çokça da pişman oldum ama işte iş işten geçti malesef ama dediğiniz gibi alaya almalıyım en doğrusu bu
3oda1salonmide bana sorarsan cevap bile verme engelle. Muhatap olma. Sen cevap verdikçe kendini bir şey sanacak
3oda1salonmide ya bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz gibime geldi siz tanımıyorsanız o nasıl tanıyor valla aklıma yatmayan şeyler var bi insan durduk yere birini tehdit etmez kocanı öldürürüm demez maden tehdit ediyor buna rağmen o hesap hala niye açık yani çok zor değil kapatıp yeni hesap açmak
Ecivicivokke çok doğru haklısınız ss işini halledip engellemek en iyisi
Deleted_1 olay daha çok yeni açıkcası bir an da gelişti herşey aklıma ilk buraya yazmak geldi tedirgin olduğum için eksik bişey yok aslında ortada bir anda kendi kendine tehdit mesajları geldi aslında tahmin ettiğim biri var ama o değildir diye umuyorum inşallah yani
3oda1salonmide anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
3oda1salonmide böyle bir şey yapmak istemiyorum mu? Bu ikileme düştünüz mü yani? Tanımadığınız birinin elinde nasıl fotoğraflarınız var ki korkuyorsunuz ve eşinize söyleyemeyecek kadar çekiniyorsunuz anlayamadım ben.
Deleted_1 inşallah ya
Sept tabiki de düşmedim böyle bir ikileme sadece bu oyuna gelip böyle bir hata yapmak istemiyorum dedim fotoğraflar sadece yüzümün göründüğü hallerim
3oda1salonmide her tehdide pabuç bırakıcaksak yaşamayalım .. neden korkuyorsun neyden korkuyorsun!! Engelle gitsin napıyorsa yapsın
3oda1salonmide korkacak bir şeyiniz yokmuş ki. Anlatın eşinize, ne yaparsa yapsın o adam da.
bitterdelisi24 çok haklısın ya işte benim saflık derecesi bu kadar kötüymül öğrendim
Sept Öylr yapacağım çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için