Matruskaa Sekssizliktenkuruyanbirey He gebelıkle beraber 1 yıl hadı 9 ay hamılesın yıne 2 ayda yenı dogum yaptın kırkın vs. Yın3de fazla dıye dusunuyorum yanı en azndan ben kendı esım adına konusuyorum mesela ımkanı olmayacak bı durum
Sekssizliktenkuruyanbirey Matruskaa evet her türlü fazla ben 40 geçsin o da özlemiştir artık derken o böyle rahat olduğunu diyor
Emommom tugce_byr sevmeyecek demek ki. Cinselliğine bakıp aldığına göre. Aşırı saçma bir açıklama olmus cidden
Polyannacilik Sekssizliktenkuruyanbirey karpuzmu seciyon bacım Allah aşkına nasıl bı tabir bu böyle 😑 muhtemelen başka problemleri var
Emommom Ask_hosmus fabrikasyon hatasıysa kabul olur ama kullanıcı kaynaklı hata varsa iade almazlar 😂
Pink-pink2 Sekssizliktenkuruyanbirey Denedim aldım ne ye Tövbe estağfurullah ne deiğişik insanlarsınız iadesi varmı garantisi geçmediyse iade et
Annesivekizi Bi erkek evlenmeden sevgilisiyle ilişki istese ve deneyip beğenirsem alcam dese ne olurdu acaba🤔
Pink-pink2 Matruskaa Kesinlikle hemen sıkıntıyı kendilerinde arıyolar beni mi sevmiyor ben mi bakımsızım kilomdan mı belki adamın bi sıkıntısı var hemen bana niye yaklaşmıyon diye trip atılırsa her tripte bende olsam yaklaşmam
ZRaporu Sekssizliktenkuruyanbirey zorla evlenmiş gibi bir hali var. Yazdıklarını tekrar tekrar okudum. Bende böyle bir hissiyat uyandırdı. Nişanlılıktan beri böyleymiş yani iş ciddiye binince aymış beyfendi.
Banuyildirimmi Sekssizliktenkuruyanbirey valla biz hamilelikte toplam 3 4 kere birlikte olduk ondan sonra 4 5 ayda zorla yanasiyodu bence hic icinden gelmiyodu psikolojik bir durum bence bu ama simdi iyiyiz cok sukur zayifladm toparladm
Acemi_anne21 Sekssizliktenkuruyanbirey aynı sorun bizdede var doğum yapalı 1 yıl oldu hamileliktede hiç birşey olmadı 2 yılda toplsaniz 10 kere olmamıştır konuştum eşimle oda bu durumdan çok rahatsız bugün gitti doktora hormonlarını bakalım demis birde psikiyatri ye git demiş psikolojik olabilir eşinle konuş bence
Manuka10en Sekssizliktenkuruyanbirey seks tercihleri farklı olabilir, böyle insanlar dışardan anlaşılmasın diye evlilik ve çocuk yapıyorlar. Murat övünç var mesela, evlenmiş çocuk yapmış. Sizin eşinizde böyle olabilir mi.
Papatya13 Sekssizliktenkuruyanbirey kelin ilacı olsa başına sürermiş ben çözemedim salıncada salmayınce da olmuyor