Sansebastian Kızlar çeyiz setlerinizden çıkan bu çorba tencerelerini kullanıyor musunuz üç senedir konsolda bekliyor benimki kullanıyorsanız hangi amaçlar için kullanıyorsunuz sunum vs yapmak için mi 😅
ZRaporu Sansebastian ilk defa bu ramazanda iftarda kullandım. Çok şık çorba sunumu oluyor. Ayrıca porselen ocakta ısıtılabiliyor. Denedim çatlamadı. Arada tencere yetişmeyince çorbayı ona aktarıp ısıtıyorum.
Anilla Sansebastian Dolabımda beni sinir etmekle meşgul birseyler çıkarırken paşa gibi ordan oraya taşıyorum 😂😂
Cappuccino TombulHatun hahah bi ben değilmişim esimde dalga geciyo onca parayı yogurt mayalamak icinmi verdin diye 🤣
Ariel TombulHatun süper fikir bunu bende yapayım haftaya . üç tane porselen tencerem var kullanılmayı bekleyen 😄
TombulHatun Ecivicivokke evet bazen emaye tencere de bazen porselende mayalıyorum ikisinde de güzel tutuyor 😂
Ecivicivokke TombulHatun emaye biliyorum da o hiç gelmedi aklıma bende kavanozlarda mayalayip kaldırıyorum ama o tencere büyük kalır sanki bize benim pek aram yok oğluma yapıyorum bende
Cappuccino Sansebastian yoğurt güzel oluyor denemelisin.banamı öyle geliyor bilmiyorum ama tadı bile bi güzel geliyo belkide görsel olarak şık durmasından tadinı seviyorum🤣
TombulHatun Cappuccino yeni evlendiğimde çok kullandm çorba servisi için 2 senedir de yoğurt yapıyorum dolapta da şık duruyor 😂 😂
Cappuccino TombulHatun kac defa corba koydun de hiç 🤣🤣 hatta diger bir cok parcasini bile kullanmadım yemek tabaklari bana yeter
TombulHatun Cappuccino ben kadehleri bile arada günlük kullanırım severim bi tenceresini kullanmıyordum adam gibi oda işe yarıyor artık 😂 😂
Cappuccino TombulHatun çok çok özel birileri olmadan ben artık bişey çıkarmıyorum çeyizlik kadehlerimi her gelen kırmaktan 2 tane kaldı yeni aldigimı sakladim valla he tamam canı sagolsunda takım gitti 🤣🤣
2bebelianakurt Yasak_elma sen = ben beee dostum 🤣🤣🤣🤣🤣yorum yazcaktım tam sat diye baktım yorumlarda herkes değerlendirmiş utanıp yazmaktan vazgeccektim ki sen yazmıssın koca yürekli bacım🤣🤣
TombulHatun Cappuccino çok kalabalık gelecekse bende çıkarmam 😂 😂 ama arkadaşlarm kuzenler filan gelince çıkarırım çocuk varsa küçükse heves ederse kadehe kahve yanı bardaklarım var kadeh gibi çocuğa da onu veriyorum 😂
TombulHatun Ecivicivokke Ben her hafta 3 kilo alıyorum tam geliyo poselen tencereye size çok gelir o zaman. Yoğurt yağ yakar kız ye 😂 😂
Ecivicivokke TombulHatun bende 3 litre alıyorum ama önceden yarısıyla tatlı yapıyordum 🤭🤭 şimdi kalıyor iki üç haftada bir alıyorum 😢 haklısın ama nedense elim gitmiyor hiç 😢