2bebelianakurt Yasak_elma sen = ben beee dostum 🤣🤣🤣🤣🤣yorum yazcaktım tam sat diye baktım yorumlarda herkes değerlendirmiş utanıp yazmaktan vazgeccektim ki sen yazmıssın koca yürekli bacım🤣🤣
Yasak_elma 2bebelianakurt 😍Aklın yolu birmiş sağol kuzum😇❤Değerlendirmek herzaman daha mantıklıdır kullanmadığın birseyi.Senin işine yaramayan bi başkasının aradığı bişeydir belki burdan yola cıktım sadece🤗
Pink-pink2 Sansebastian Ben ona yoğurt mayalıyorum bir güzel tutuyorki 5lt süt alıyor üçine görüntü olaraka güzel duruyor😂😂
Esrachn Sansebastian Ben kalabalık misafirim olduğunda yoğurtlu salata tarzı şeyleri ona koyuyorum sofrada hatta kısır bile olabilir
Cicekliperde Yasak_elma dolap hesabım var oraya ne zamandır beri bir şeyler yükleyeyim diyorum da fırsat olmuyor. Bi deneyim teşekkürler
PiTi Sansebastian ben bir kere kısır koymuştum içine bir içe yarasın diye sonra ne alla dedim hala duruyor konsolun gözünde garibim
Ariel TombulHatun süper fikir bunu bende yapayım haftaya . üç tane porselen tencerem var kullanılmayı bekleyen 😄
Sansebastian Sansebastian tüm yorumlar için teşekkür ederim kızlar bende sanırım yoğurt mayalayıp demiycem bi🤪