Kumruu Etipetito 60-63 arası gidip geliyorum bazen 59 oluyorum. hamileliğimde 80ni gördüm ama aynı kiloma geri döndüm 59dan bi inemedim
Etipetito Kumruu Güzel bir kilon var canım bende keşke 60 65 arası bişey olsam 65ten yukarı kilo sevmiyorum ama veremiyorum bir türlü Rabbim irade versin bana 🤭
TombulHatun Etipetito tabi şöyle dik ele avuca gelen birşey çok güzel olurdu inşallah zayıfladktan sonra estetik yaptıracağım 😀😀
Etipetito TombulHatun Kocam iri meme seviyor diye meme sapığı oldum iyimi😂😂o seviyor diye bende sevmeye başladım
TombulHatun Etipetito benimkide seviyor ama bazen diyoki Allahm büyük meme istedim de bu kadar da değil bu kadına da yazık diyor 😂 artık sırtıma masaj yapmaktan oda yoruldu 😂😂
Kumruu Etipetito Takmayınca gidiyor be bir alıp bir veriyorum doğumdan sonra da hiç bişey yapmadım 17 kilo aldım kendiliğinden gitti ve aynı kiloma geri döndüm
Findukkk Etipetito burada bir hanım bi çay önerdi onunla verdim 😊 Allah razı olsun ondan 🙏 wiltlife çayın adı trendyoldan aldım
Amannebileyim Etipetito azı da fazlası da zarar giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime popo olmayınca bi tuhaf duruyor 😂