Ebrugoksu Etipetito valla ben yemeyi seviyorum i yüzden veremiyorum porsiyon kucultmeye de gerek yok tatlıyı azalttım mi kendi gidiyor da ne bilim benim herif verirsin şimdi uğraşma kızla ilgilen diye gevşek bırakıyor takmiyo ondan isteyemiyorum tam ,🤣
Adsizbayan Etipetito 168 56-57 arasi çıkarim sürekli hiçbir zamanda kendimi zayıf görmüyorum kadınların doğası bu kaç kg de olursak olalım hep fazlalıkları kızın olduğunu dusunuruz 😁
Etipetito Maysa Vala canım yiyeceksin anca öyle alırsın. Bi bende kilo veremiyorum ya ben ne yapsam peki 😂😂
Etipetito Ebrugoksu Benim kocamda böyle kilon güzel fln diyo o yüzden veremiyorum gerçi bende bahane arıyom hacsk bende 😂😂
Adsizbayan Banuyildirimmi 😁😁 ya bende karın kası istiyorum ama gram spor isteğim olmuyor ev işiyle yoruluyoruz çünkü
Fairytaleee 72 kiloydum şuan 67yim tokken açken 66 falan kısa süre sıvı diyeti uyguladım hemen verebiliyormuşum meğer
Fairytaleee Etipetito gündüzleri normal kahvaltımı yaptım akşamda 10 gün sadece çorba içtim verdim valla dikkat ettiğim için almıyorum canım