• Muhabbet
  • Eşiniz nickinizi tahmin edebilir mi?

Evet hanımlar esleriniz burayı biliyor mu bilmiyorum ama benim esim bakmasa da kadınların olduğu bir grup var demiştim biliyor yani. Merak ettiğim ise esleriniz sizin nicklerinizi tahmin edebilir mi sizce 😂 benim ki bilemez diyordum ancak geçen eşim oyun oynarken bana seslendi koş senin ki var oyunda diye bir baktım birinin nicki de “ecivicivokke” ymis 😂😂 demek ki evde çok söylüyormuş diye dusundum 😂 sizin de esleriniz tahmin edebilir mi acaba 😳😳

TombulHatun okutuyor musun burdakileri 😂😂 ben anlatıyorum bazı olayları çünkü canım kocam neden anlatmayayim 🤪🤪 senin ki de tombul hatun nickini görse o zaman der bu olsa olsa benim hatunumdur diye 😂

Ecivicivokke onu bende yaparım canm hepsi olmasa da Arada derim bak milletin kocası neler yapıyo diye. Kızıyo sonra onları mı anlatıyorlar sen o kadar özelini anlatamıyorsun dimi diye. Yooo ne anlatıcam ben uslu bir kadınım diyorum 😂😂😂😂

Ecivicivokke benimki nickimi de biliyor burayı da. Hatta ilişki sonrası kısa mesafe ücreti tuttuğunda mırın kırın edersem “yahu orada okuduklarına ne bakıyorsun sen? Ortalama 20 dk kafidir. Erkeğe fazlası zulüm gelir. Kadının da her seferinde boşalması iyi değildir bak” vaazından sonra “baane abi millet 1-2 saat yapıyormuş” diyorum ben de🫣 işin şakası tabi bunlar max. 30 dk’ya kadar benim için de ideal artık yaşlandık 😁 sabah iş var adama da yazık 🙃 2 saat sevişmedik değil zamanında (gençken 🤪)

ZRaporu vayy yaşıyorsunuz bu hayatı 😂😂 Allah daim etsin de yok fazlasi da iyi değil bence de Allah çok verip biktirmasin az verip aratmasın 🤪🤪😂😂