Ecivicivokke benimki burayı sadece regl tarihi takip uygulası olarak biliyor.Benden gizli girip karıstirdımı bilmiyorum🤷♀️Hiç bahsetmedi ama.Adımıda tahmin edemez hep baska şeyler gelir aklina yasak elma olduğumu girip bakmazsa 40 yıl düşünse bulamaz🤭l🤭
Eşiniz nickinizi tahmin edebilir mi?
Yasak_elma on planda regl takvimi olması çok güzel gerçekten gizlemek isteyenlere 😂😂 erkeklerin de aklıma gelip diğer bölümlere bakacağını düşünmüyorum 🤭
Ecivicivokke Evet öyle 😁😁
Tahmin edemezdi bunu çok aradın mı diyor😂 Bende yoooo hiç aramadım hemen yazıverdim diyorum. Bu ara evde adım bisaniye oldu hatta bi saniye bakar mısın? Bi saniye gelir misin ? Diyerek dalga geçiyor. 😂
Ecivicivokke demi 😅 ama ben eşime adım bu diye söyledim çizgi film deki bi karakterin adı 😅😅😅
Ecivicivokke kadın aklı erkek aklı 💁🏻♀️ Şeytan bile önünü iliklemiş kadının önünde 😅🤣
Bisaniye işsenin ismin de tam oluyor ama seslenmeye 😂😂
Popy_ ne tepki verdi peki 😂
PiTi merakliyiz biz ne yapalım 🤭🤭
Ecivicivokke adet uygulamasında bir foruma üye olduğumu biliyor ama hangi uygulama içeriği vs bilmez😄 sadece arada bir ilginç ya da komik gelen şeyleri anlatırım ‘sende mi yazıyon oraya kimseye birşey yazma bak biri erkek merkek olur başımıza iş almayalım’ der😅 tahmin edebilir nickimi🤓
Ecivicivokke Bencede zaten eşimin bilmesini istemem bi regl günlüğünden daha fazlası olduğunu😁Bilmesini istesem kendim gösterirdim negerek var🙄😀
Ecivicivokke aynen çiçeğim 🤣
Ariel kocaya verilmesi gereken ideal peride bilgisi tam olarak budur 😂😂
Yasak_elma az bilgi çok huzur 😂😂
Ecivicivokke Aynen gereksiz bilgi😄
Ecivicivokke 😏 bu gülüşü yaptı 😅 bula bula bunu mu buldun filan 😅
Popy_ iyiymiş 😂
Ecivicivokke bir uygulama olduğunu biliyor ama hiç bakmıyor adımı da tahmin etmez
Ecivicivokke aynen öyle kısa öz baş ağrıtmayacak cinsten 😄