• Muhabbet
  • Eşiniz nickinizi tahmin edebilir mi?

Ecivicivokke benimki burayı sadece regl tarihi takip uygulası olarak biliyor.Benden gizli girip karıstirdımı bilmiyorum🤷‍♀️Hiç bahsetmedi ama.Adımıda tahmin edemez hep baska şeyler gelir aklina yasak elma olduğumu girip bakmazsa 40 yıl düşünse bulamaz🤭l🤭

Yasak_elma on planda regl takvimi olması çok güzel gerçekten gizlemek isteyenlere 😂😂 erkeklerin de aklıma gelip diğer bölümlere bakacağını düşünmüyorum 🤭

Tahmin edemezdi bunu çok aradın mı diyor😂 Bende yoooo hiç aramadım hemen yazıverdim diyorum. Bu ara evde adım bisaniye oldu hatta bi saniye bakar mısın? Bi saniye gelir misin ? Diyerek dalga geçiyor. 😂

Ecivicivokke adet uygulamasında bir foruma üye olduğumu biliyor ama hangi uygulama içeriği vs bilmez😄 sadece arada bir ilginç ya da komik gelen şeyleri anlatırım ‘sende mi yazıyon oraya kimseye birşey yazma bak biri erkek merkek olur başımıza iş almayalım’ der😅 tahmin edebilir nickimi🤓

Ecivicivokke Bencede zaten eşimin bilmesini istemem bi regl günlüğünden daha fazlası olduğunu😁Bilmesini istesem kendim gösterirdim negerek var🙄😀

Ariel kocaya verilmesi gereken ideal peride bilgisi tam olarak budur 😂😂