Goat Bebetoo Bende gecelik arastirirken görmüstumde ipleri vs normal ip sadece belli kısımları jelibondan da ne derece hijyenik olabilirki bana hiç ilgi çekici gelmedi aksine midem bulandı trendyolda vardı yorumlarda kimse memnun değil bence bosver
Asminnnnn Bebetoo yani siz bilirsiniz ama nimet sonuçta ekmeği öpüp başımıza koyarız hani onu bir yerine giymek bana hiç doğru gelmiyor
Matruskaa Bebetoo paylaş paylaş denemem bnde merak ettım 😁 üstünü takıcaksın adam yıcek yıcek memeye ulascak ay ne garıp 😁 bişey sürmekle aynı mod gbı
Bebetoo Asminnnnn ekmek giymiyoruz bacım sakin ol parmağına reçel damlayınca yalamıyor musun onun gibi düşün altını giymeyeceğim zaten millet çikolata kremşanti döküp yalıyor
Asminnnnn Bebetoo linç etmiyorum cnm senin düşünc3n sadece doğru olmadığını düşündüğümğ söyledim sakin olun her şeyin bir sınırı olması gerek fantezinin de bir sınırı var siz bilirsiniz nerenize istiyorsanız oranıza giyin
Bebetoo Kumruu yorumları çok komik birisi de Hatay dürüm tadında olan var mı kocam dürüm seviyor jelibon sevmiyor demiş 😂😂😂😂