Kızlar ya bana acil yanına alıp dışarı da yemelik diyet öneriler de bulunabilir misiniz? İki saate dışarı cikicaz hemen yapmam lazim aklıma bir şey gelmiyor 😫
Diyet piknik
Ecivicivokke salata canım yap bir kaba koy sosunu tuzunu ufak kavanoza koy yiyeceğin zaman birleştirirsin. yada yulaf lapası pişir at dolaba soğusun meyveyle soğuk soğuk
TombulHatun dimi ya yanına da köfte mi yapsam dedim bende 😳 kocisim de diyette o da işten gelicek açtir diye sadece salata yetmez 😕
Ecivicivokke evet hemen tost makinsesinde yağsız pişir mis gibi salatayla birde ayran soğuk soğuk en pratik o olur dışarda
TombulHatun kıyma yok internetten sipariş vereyim hemen dedim onlarda da yok 😢bu beni üzdü 😢
TombulHatun patlıcan kabak var onları tostta ince ızgara yapayım diyorum ama bilemiyorum
Ecivicivokke ince dilimle baharatla azcık zeytin yağı ile bas makineye yanına da yoğurt al, tost makinesinde tavuk gögsü de pişirebilirsin varsa , salataya tonbalığı ekleyebilirsin daha doyurucu olur
TombulHatun her şey çok güzel ama ben değişik bir insanım yoğurt yemem kabak yemem ton balığına alerjim var 😂😂
Ecivicivokke tavuklu salata yapabilirsin. Tahıllı ekmeğe beyaz peynirli sandviç- tost yapabilirsin. Wasa üstüne yerfıstığı-muz kullanarak tatlı niyetine bir şey yapabilirsin. Fırında sebze pişirip üstüne yoğurt dökebilirsin. Bunlar geldi aklıma hızlıca olabilecek.🤷🏻♀️
Ecivicivokke o zaman tavuklu salata kurtarır seni 😂😂
Mirinda evet ona karar verdim dünden biraz tavuklu yeşil mercimekli salatam vardı onu salata malzemeleri ile arttiricam corbam da var termosa da onu koyarım yeter bence de 😍
TombulHatun aynen dün yapmıştım bir parça kalmıştı ona marul turşu falan takviye yapayım biraz daha termosa da çorba koyarım yeter daha ne olsun
Ecivicivokke ohh tamam afiyet olsun. bende bugün tavuklu salata var menümde 😂
TombulHatun teşekkürler size de afiyet olsun 😘🤗
Ecivicivokke teşekkür ederim canım 😘😘
TombulHatun peki uğraşıp bir sürü şey hazırladıktan sonra eşimin poşetleri evde unutması bunu sahilde anlamamız 😢😢
Ecivicivokke yaaa kıyamam aç mı kaldınız 🥺😂😂😂
TombulHatun gittik bir yerde bir şeyler yedik ama diyet yalan oldu 😢 bir anlık tabi sonra devam
Ecivicivokke olsun moral bozmak yok devam ettiğin sürece sorun yok yarın dengelersin😘
TombulHatun aynen hedefim o bakalım 💪🏼 senin nasıl gidiyor