leopar06 Merhaba kızlar ya afedersiniz vajinam aşırı kaşınıyor kasıyor,um sürekli nasıl geçer bilgisi olan yazarmi elim sürekli orada kasıyor,um
taricat leopar06 jinekologa görünmen lazım mantar olabilir veya başka bir enfeksiyon . Krem yada fitil verir anca öyle geçer . Onun dışında soğuk suyla yikayabilirsin.
Matruskaa leopar06 En basit yöntem sırke canım sirkeyı suyla seyrelt ve kasındıkca yıka farkedıceksın hemen kasınmayı rahatlatıyor. Kasımaya devamda etme tahrıs olur ıyice ben öle yaptm gecenlerde bendede cok kasımtı vardı sırlelı suyla bı kac gün yıkadım kasımamaya calıstım kasındıkca gttım yıkadm gectı
Mrwnn leopar06 Merhaba! Canm aşırı bi kaşınma warsa vajina kısmında mantar olabilir veya bunu anlaman içinde kötü koku olur ordan anlayabilirsin papatya çayı demle üzerine otur bi kaç gün dene faydasını görürsün. İç çamaşırlarınıda 90 dercede yıka ve ütüle ✋🏻
Matruskaa leopar06 beyaz akıntın varsa anlarsın bırde sırke yakarsa mantar varmıs öle yazıyordu nette
Matruskaa leopar06 kasıdıkca daha beter oluyor bende ne cektım anlıyorum senı. Sırkeyle suyu karıstır tahrıs etmedıysen yanmıyor ama kasıdım dıyorsun 1 dakıka bıle sürmüyor yanı yanması hemen gevıyor
Benbenim Geçmiş olsun benimde üst taraf kaşınıyordu. O zamanlar jilet kullanıyordum hemen çıkınca alıyordum oda uzamasına izin vermediğim için kıllar geri batıyormuş o kaşıntı yapıyormuş. Krem kullandım onu kullanınca geçiyordu bırakınca başlıyordu. Ağdaya başlayınca geçti.
Matruskaa Tbı bı doktora görünebılırsın krem falan alabılırsın. Ben en basıt yöntem dıye söledım bunu ben böle yapıorum hem basıt hem dogal dıye faydasını görüyorum
leopar06 Matruskaa ewt ya of peki canm direk mantar krem alsam doktor görünmezm şuan gidemem doktra verirlermi krem i
Matruskaa leopar06 Gecenlerde bırı daha yazmıstı ya travazol almıs o kremı verıyılar normalde eczaneden receteye gerek yok o ıyı geloyormus zararsz bı krem cocuklarada kullanıyrm bn pişikte vs onu al ıstersen