Elamveben hazanmevsimi24 çok eski kullandığım bir koku kokusunu hatırlayamiyorum ama adını duyunca bile hoş bir koku hissi geliyor tekrar alacağım bunu bı
2minikmucize Popy_ bargello kalıcı mı kokusu ben alcaktım tereddüt ettim Zara aldım kokusu çok hoş ama çok kalıcı değil
Popy_ Fairytaleee tabiii ☺️ kalp koyduklarım çok övülenler umarım gidersen arasında begendigin olur bana da yaz olur mu 102 -324❤️ 193-167-335 320 217 Erkek 567 254 122❤️ 266❤️ 141❤️ 408
Elamveben 2minikmucize canım bargello çok kalıcı değil bilmiyorum belki de bana alıştığım için gelmiyor ama koku olarak hoş kokular var 122-384-389 kullandım
Goat 2minikmucize Muadil parfümlerde david walker tercih edersen kalıcılığı daha iyi neredeyse birebir kokuları ve genelde her markanın kokusu var
Popy_ Elamveben ah evet onu çok duydum inşAllah migreni tetiklemez yaklaşık 4 senedir parfüm kullanamıyorum migren tutacak diye korkuyorum umarım dediğin gibidir gidince özellikle ona bakıcam❤️
hazanmevsimi24 Elamveben evet gercekten cok güzel ve cok fresh bi koku 10 yıldır kullaniorum belki daha fazla