Popy_ Fairytaleee tabiii ☺️ kalp koyduklarım çok övülenler umarım gidersen arasında begendigin olur bana da yaz olur mu 102 -324❤️ 193-167-335 320 217 Erkek 567 254 122❤️ 266❤️ 141❤️ 408
2minikmucize Popy_ bargello kalıcı mı kokusu ben alcaktım tereddüt ettim Zara aldım kokusu çok hoş ama çok kalıcı değil
Elamveben 2minikmucize canım bargello çok kalıcı değil bilmiyorum belki de bana alıştığım için gelmiyor ama koku olarak hoş kokular var 122-384-389 kullandım
Goat 2minikmucize Muadil parfümlerde david walker tercih edersen kalıcılığı daha iyi neredeyse birebir kokuları ve genelde her markanın kokusu var
Popy_ Elamveben ah evet onu çok duydum inşAllah migreni tetiklemez yaklaşık 4 senedir parfüm kullanamıyorum migren tutacak diye korkuyorum umarım dediğin gibidir gidince özellikle ona bakıcam❤️
Elamveben hazanmevsimi24 çok eski kullandığım bir koku kokusunu hatırlayamiyorum ama adını duyunca bile hoş bir koku hissi geliyor tekrar alacağım bunu bı
hazanmevsimi24 Elamveben evet gercekten cok güzel ve cok fresh bi koku 10 yıldır kullaniorum belki daha fazla
Popy_ Telvesizkahve öyle mi teşekkür ederim 😊 ben daha gidemedim şu saatten sonrada gidemem sanırım fiyatlardan
Telvesizkahve Popy_ bende Trendyol dan almıştım ama övüldüğü kadar değil. Benim gibi hafif ciceksi kokular seviyosan hiç beğenmezsin