Öncelikle hepinize merhaba direk derdimi Sizinle birbirimizi tanımadığımız halde en iyi bir birimizi anlayabilecek insanların olmasından dolayı direk sizin ile paylaşmak istedim kızlar yoruldum haytta bezdim çok tatlı dilli görünen vakat içinde tam anlamıyla abartısız şekilde içinde koskocaman bir yılan besleyen kaynanam tadından geçilmeyen sözde herseyi evladı olan ama evladına yaptığı en küçük şeyi yedi kat yabancıya yapmış gibi her yerde herkese yüze kakan ve sana ayrı bana ayrı konuşup yalanlarıyla herkese kendini inandıran koskoca bir yılan görseniz baksanız dünya tatlısı dile sahip agzından bir dökülen balı eksik can ciğer gibi görünüp arkandan türlü türlü dedikodular açarak başını derde solabilecek bir kadın hele ki gerçekten yalan söylemeyi beceremiyorsanız insanları kırmaktan üzmekten korkan bir yapınız varsa tam kadının tuzagına düşmelik kendi evladına bile merhameti kalmamış fakat kocasına karşı kocasını kullanabilmek adına her türlü numarayı bizim üstümüzde deneyen bir kadın eşim için sırf annesi olduğu için annelik paha biçilemez bir kavram kimse eşiyle annesi arasında kalmak istemez diye her türlü susmayı alttan almayı kırmamayı denedikçe kendine daha çok hak tanıyan daha çok bizim üstümüzden beslenen bir kadın onun gibi kıvıramadıgım için Gözümün içine baka baka yalanları olduğununu görmekten sırf kocasının kayınpederimin yanında iyi görünmek için samimi olmaya çalışan bir kadın gerçekten beni çok yordu başından geçen böyle tecrübeleri olanlar varmı Öner’i tecrübe olarak arada eşiminde gözünde kötü olmadan izlemem gereken her hangi bir yol sunabilecek olanların yorumunu bekliyorum şimiden teşekkür ederim okuyup destek olacaklar için 🌸

Ebrugoksu yalancı ikili oynayan şeytanın insan versiyonu kaynanası var nasıl baş edebilecegini soruyor canım

E bu postta kaynanam habersiz evime geliyo 3 aylık bebeğime kuru fasulye yediriyo lütfen fikir verin filan denmemiş 🙄🤭 beni aşar :D

Ebrugoksu Ahh bacım soru gibi soru buram buram iki ayaklı insan gibi görünen ayaklı yılan 🐍 olan sevgili kaynanacığım . Evladı dahi olsa evladının cıkarımı kendi çıkarımı diye sor karı kendi cıkarı olmayan yerde evladı dahi olsa duman tütürmüyor evladına bile yapılanı borçla veren ama yaptığı seyleri karşılıklısız yapmış gibi sağda solda övünmekten kendini alamayan kedi annemin yanında falan ben evlatlarıma şunu yapıyorum diye ispatlama gerekli duyar ne kadar iyi bir kadın dersin ama milletin olmadığı zaman ben bunları yaptım ödeyin diyen 🐍 kaynanamla ilişkim 🌸

Elamveben kalben sarılıyorum bende bu yoruma 🌸 ahh bu karı kocamın krdeşi dönemleri geldiğinde eltimli olan zamanlarda hiç düşünemiyorum kadının ataması en üst seviyelerde yapılacak en iyi Kaynana kayyum atamasını yapacak yetenege sahip 🤯

Kuzulkurt yaaaaa enine boyuna posuna tam bir kaynana 🐍 içi beni dışı sizi yakar kadın kaliteden ödün vermiyor arkadaş

TuGraAnnesi karı için kuru fasülye numaraları kesmez onu tatmin vermez 😂 o daha Oscarlık oynuyor hakkını veriyor Kaynana olmanın önce tam bir olmasıngerektigi gibi öncede düşünülmüş tasarlanmış Melek gibi görünen tam anlamıyla tv da gördüğümüz en iyi oyuncular gibi mükemmmel yılanlığında seviyeleri var 👻

Mesafe koyun az ve öz görüşün. Başkada yapacak bir şey yok.

Elamveben bende onu dıycktım 😁😁 geneloçı aynı o zaman bu kaynanaların

merve_00 beraber oturuyorsaniz ayrı ve bi o kadar da uzak eve gecmenizden başka çare yok…

merve_00
        Tam olarak kaynanamın özellikleri😂 çok iyi gibi durur yanında çok masumdur ama yanından ayrıldığında kızlarla seni yorumlar kötüler aldığı ettiği şeyleri sürekli övünür(kendisinin yapmadığı eşimin yaptığı şeyler) ben doğruları söylediğimde oğlumun parası benim paramdır der daha neler neler ama görseniz çok iyidir çok güzel oynar ama ben asık suratım gelemiyorum ya ikiyüzlü olmaya onlar gibi değilim net tavırlarım var ondan suratsızım onlara göre😂🤮kusmamak için zor duruyorum yüzlerine

merve_00 En iyisi uzak olmak böylelerinden ama uzak olunca yine bir yolunu bulup oğullarını kendilerine çekmeyi biliyorlar o yüzden onlardan tek kurtuluş ölüm 🥲