Öncelikle hepinize merhaba direk derdimi Sizinle birbirimizi tanımadığımız halde en iyi bir birimizi anlayabilecek insanların olmasından dolayı direk sizin ile paylaşmak istedim kızlar yoruldum haytta bezdim çok tatlı dilli görünen vakat içinde tam anlamıyla abartısız şekilde içinde koskocaman bir yılan besleyen kaynanam tadından geçilmeyen sözde herseyi evladı olan ama evladına yaptığı en küçük şeyi yedi kat yabancıya yapmış gibi her yerde herkese yüze kakan ve sana ayrı bana ayrı konuşup yalanlarıyla herkese kendini inandıran koskoca bir yılan görseniz baksanız dünya tatlısı dile sahip agzından bir dökülen balı eksik can ciğer gibi görünüp arkandan türlü türlü dedikodular açarak başını derde solabilecek bir kadın hele ki gerçekten yalan söylemeyi beceremiyorsanız insanları kırmaktan üzmekten korkan bir yapınız varsa tam kadının tuzagına düşmelik kendi evladına bile merhameti kalmamış fakat kocasına karşı kocasını kullanabilmek adına her türlü numarayı bizim üstümüzde deneyen bir kadın eşim için sırf annesi olduğu için annelik paha biçilemez bir kavram kimse eşiyle annesi arasında kalmak istemez diye her türlü susmayı alttan almayı kırmamayı denedikçe kendine daha çok hak tanıyan daha çok bizim üstümüzden beslenen bir kadın onun gibi kıvıramadıgım için Gözümün içine baka baka yalanları olduğununu görmekten sırf kocasının kayınpederimin yanında iyi görünmek için samimi olmaya çalışan bir kadın gerçekten beni çok yordu başından geçen böyle tecrübeleri olanlar varmı Öner’i tecrübe olarak arada eşiminde gözünde kötü olmadan izlemem gereken her hangi bir yol sunabilecek olanların yorumunu bekliyorum şimiden teşekkür ederim okuyup destek olacaklar için 🌸