• +18
  • Çok mu zor ?

Kirpapatyasii gizli sekme diye bişey var sonuçta onu hiçbir şekilde göremeyiz

Seda06 diyorum ya benim eşim çok zeki biridir izleyip siliyordur bence. Hem eskisi gibi cok takilmiyorum buna.. tukendim artik . Kendi haline biraktim onu

Kirpapatyasii ben yapamıyorum işte ya devam edecek sek en güzel şekilde olmalı yada yaninda duramam yapım bu . Ki çocuk olmasa kesin giderdim

Seda06 galiba size konuşarak anlatamamış uygulamali anlatmış derdini benim buna ihtiyacim var benimle daha fazla ilgilen demek istemiş size

Seda06 ya bilerek yakalanması falan bana biraz garip geldi, değişik bir yöntem olmuş. Size açık açık duygularını da söyleyebilirdi. Çünkü bunu size göstermesi çok hoş değil bence. Eğer bir alışkanlıksa zorlanır ama her şey kafada bitiyor sonuçta tabii ki bırakabilir. Çocuktan sonra bazı şeyler değişiyor, evet zorlanıyoruz ama gerçekten cinsel hayatı aksatmamak _gerekiyor. Annenize gitmişsiniz falan böyle şeyler gerçekten araya mesafe koyuyor. Eğer eşiniz bu alışkanlığını bırakmak istiyorsa gayet bırakabilir merak etmeyin.

dolapfaresi evet kendiside öyle dedi istesem saklardim göremez din gör istedim dedi

Mirinda yani istediğini söyledi. Malesef utandım böyle bişey nasıl söylenir bilemedim dedi

Kirpapatyasii yalandır bence erkeklere çok inanmıyorum maalesef benim eşimde geçmişi gösterdiğim halde reddetti o derece