Selam kızlar daha önceki postlardan tanıyorsunuz beni ayrılıp ailemin yanına gelmiştim işimi buldum evimi tuttum çok da mutluyum ama dava bitmediği icin çevremin barış her erkek yapıyor baskısı bitmek bilmiyor napmalıyım bilmiyorum eşim olacak adam da haklısın ben seni hak etmiyorum diyor bana bir şans vereceksen ver yoksa bitsin diyor
Baskı
Matruskaa o kadar haklısın ki
Matruskaa Bir hata veye anlaşmazşık görmüşsün ki ayrılmışsın barışmak aynısını tekrarlamaktan başka bişeye yaramaz
urazKayra e zaten bitmiş ki neyine bitsin diyor sen işini bulmuşsun evini tutmuşsun en zor zamanları atlatmışsın bu saatte sonra barışırsan kendine kötülük edersin.
urazKayra eski postlarina baktım sakin o dallamayla barışma sakın kendine bu kötülüğü yapma 😔
urazKayra bu tabu yikalacak. Erkektir yapar diye birşey yok. Hiç bir yerde yazmıyor. Kuran’da erkektir yapar diye bir söz geçmiyor. Kadınlar yapsin, kadındır yapar desinler. Hayır. Bence yolunu tamamen ayır. Git senin değerini bilen seni sevecek adam gibi adam sahiplenecek birine aşık ol onunla evlen. Herkes ederi değerde kalsın köpeğe haddinden fazla değer verirsen gün gelir başıni öne eğer. Kurttulmsken milletin cahil sözlerine bakma lütfen. emin ol sonunda çok rahatlamış hatta sanki bı kafesteymissin de nefes alamiyormussun gibi hissettiğini bütün bu işler bittikten sonra anlayacaksın .🤍
Yeniden evlenirse görürsen dayanamazsin diye baskı yapiyorlar
urazKayra kurduğu cümleden bile affetmemen gerektiğini anlamaliydin o ne öyle pişkin pişkin sans veriyosan ver vermiyosan bitsin 🙄
@urazKayra canim bence bir kere yapan birdaha yapar ha diyelim ki yapmadı ama sen unutamazsın düşünsene o adama yaklaştıgin her an aldatıldığın aklına gelicek çok üzüleceksin bence hiç çevreyi dinleme derim cevren o adam evlenir görür üzülürsün diye demiştir ama bence hergun üzülmektense bir kere üzül pişman olursun bence hayatına birdaha sokma
urazKayra öncelikle çevrenin ne dediği hiç umrunda olmasın. Şuan mutluyum diyorsun ozaman bu mutluluğu kimsenin bozmasına izin verme.. ‘her erkek yapıyor’ da ne demek… aranızdaki problem ne bilmiyorum ama aynı şeyi sen yapsaydın eşine ‘her kadın yapıyor boşver, affet’ diyecekler miydi onu diyenlere bu soruyu sor lütfen.. birilerinin baskıları son bulsun diye asla istemediğin bir karar verme. Zaten boşanma kararı almışsın demek ki affı olmayan şeyler olmuş, düzenini de kurmuşsun daha ne olsun.
urazKayra Nasıl anlatsam bilmiyorum biz çok küçük yaşta severek evlendik yaşım 17 olduğu için ailesiyle yaşadık evlendikten bir müddet sonra ben hamileyken aldatıldım karnimda sezeryan yarası çekerken o başka biriyle sevgili olmuş konusmuslar neyse yeminler etti daha sonra çok zaman geçti ikinci bebegime hamile kalmadan önce yine telefon dokümanın dan başka kızlarla konuşmuş onu da yakaladim yine affettim çocuklar için bir daha asla dedi ve bir seneden beri birşeyin görmedim yapmadi. Ama evdeki ilgisizliği çocuklarla ilgilenmemesi faturaları ödemeyip icraya dusmemiz evde ne altın ne para koyması…..ama yinede ugrasmayan benmişim artık dayanamıyorum çok da seviyorum akıl verin kizlar.
Canım bak bunlar senin kendi cümlelerin tekrar tekrar oku hatırla yaşadıklarıni. her erkek yapıyor diyorlar ama hata bir kere olur seninki bir değil iki değil kronikleşmiş artık. Yaşadıklarını hatırla. Ben seninki gibi bir şey yaşamış olsam her sezeryan biz mi gördüğümde aldatılmam gelir aklıma. Üstelik sorun sadece aldatmak da değil bu adam evine bakan çocuklarla düzenli ilgilenen bir adam da değilmiş bu hayatu evlatlarına layik görüyor musun
Çok haklısınız teşekkür ederim ❤️
urazKayra ben tekrar guvenemzdim o pisliği yapan tekrar yapar affetti diye zaten kurmuşsun evini hiç bulaşma ver postayı baksın isine
urazKayra her erkek yapıyor belki ama her kadın kabullenmiyor. Bu cahillikle nasil yaşıyorlar anlamıyorum
urazKayra Kardeşim “Mümin aynı delikten iki kez ısırılmaz.” der Efendimiz aleyhisselam. Aslında çok net. Normal bir durum değil ki affedesin… yolundan dönme. Bizim toplumumuzun eski kadınları kendini hiçe sayarak yetişmiş ve şu an ki neslin bilinçli olmasını kaldıramıyorlar. Sabret bu süreçte bitecek elbet.