urazKayra Nasıl anlatsam bilmiyorum biz çok küçük yaşta severek evlendik yaşım 17 olduğu için ailesiyle yaşadık evlendikten bir müddet sonra ben hamileyken aldatıldım karnimda sezeryan yarası çekerken o başka biriyle sevgili olmuş konusmuslar neyse yeminler etti daha sonra çok zaman geçti ikinci bebegime hamile kalmadan önce yine telefon dokümanın dan başka kızlarla konuşmuş onu da yakaladim yine affettim çocuklar için bir daha asla dedi ve bir seneden beri birşeyin görmedim yapmadi. Ama evdeki ilgisizliği çocuklarla ilgilenmemesi faturaları ödemeyip icraya dusmemiz evde ne altın ne para koyması…..ama yinede ugrasmayan benmişim artık dayanamıyorum çok da seviyorum akıl verin kizlar.
Canım bak bunlar senin kendi cümlelerin tekrar tekrar oku hatırla yaşadıklarıni. her erkek yapıyor diyorlar ama hata bir kere olur seninki bir değil iki değil kronikleşmiş artık. Yaşadıklarını hatırla. Ben seninki gibi bir şey yaşamış olsam her sezeryan biz mi gördüğümde aldatılmam gelir aklıma. Üstelik sorun sadece aldatmak da değil bu adam evine bakan çocuklarla düzenli ilgilenen bir adam da değilmiş bu hayatu evlatlarına layik görüyor musun