• Muhabbet
  • Nub teorisinden anlayan var mı ?

Nub dan anlamam ama bakınca içime kız doğdu bir anda Allah hayırlı evlat etsin inşallah 🤲

Ask_hosmus Amin canım teşekkür ederim 🤲🏻🌸 hayırlısı artık bakalım 😂😂

taricat erkek nubu erkeğede benziyorda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

taricat

taricat benim arkadaşım bir tshmin yapıyor ama nut mu bilmiyorum dogum tarihleri ile yapıyor genelinide tutturuyor

Hoyrat kim arkadaşınız bana da tahmin yapsa ☺️ doğum Ocak’in başında gorunuyor ama sezeryan olduğu için Aralık sonu Aralık ortası falan olacak

taricat sayfası vardı Instagram’da ama çalındı . Suan yapiyormu bilmiyorum

Popy_ ayy inşaAllah kızdır yaaa tabii öncelikli sağlıklı olması ama bir oğlum var bir de kız olursa ne güzel olur 🤗💕

taricat ay inşAllah benimde bir oğlum var 4 yaşında bir kızım var oda 8 aylık teyzesi 😊 Allah gönlüne göre versin ☺️ nub teorisine göre baktım da kaç haftalık bebişin net olmamak şartıyla kız diyorum

Popy_ Yaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrularinizi 🥰🤲🏻 10+2 haftalık canım

taricat ay daha çok minnak ☺️🥰 az daha sabret biliyorum insan hemen belli olsun istiyo ama 😅