Ask_hosmus Rouge gerçekten çok haklısın 👍 mantıklı insansın bencede yapma, ben nasıl yetişriceğimi düşünüyorum kara kara şimdiki çocuklar çabuk bişeyler kapıyo 5 dk parkta durmaya gelmiyor
Rouge Ask_hosmus 🙏allah size sabır güçlük kolaylık versin böyle bir devirde cocuk yetiştirmek çok zor helal olsun size .ne öyle bir vaktim var ne hayat dünya var ne bisey..🌸
Ask_hosmus TombulHatun bende hep tarz giydiricem saçlarını şekilli şüküllü yapıcam diyordum nafile 🤷♀️ Bi şort Bi tişört saçları da 3 numaraya vuruyoz 😂 durmuyorlar berberde 😂😂
Ask_hosmus Rouge dünya eski dünya değil zaten, inan ki oğullarım düzgün insan olsunlar diye o kadar dua ediyorum ki, çok zor bu devirde ama inşallah düzgün insan olurlar, erkek çocuğu bide ne etcez bilmiyorum 🤷♀️
Lavinia_ Yasak_elma @TombulHatun aynı fikirdeyim 😂😂 burda aylarca yapmıyanlar saldırırı bize nasıl ortaya atın bizim grubu 3 gün diyerek 😂😂
Yasak_elma Lavinia_ Kız ona bakarsan hergün yapanda var ben gene insaflı davrandım haftada 3 gün dedim😐😐
Eskobar Sept ay bu gerçek işte eşimle sabahtan akşama kadar atışıyoruz kayınvalidem kavga sanıyor bilmiyorki zevk alıyoruz😂😂😂😂