Kuzulkurt Ask_hosmus çok çeşit yapmıyorum aslında yaptığım çeşitli yemekler sana denk geliyor teşekkür ederim 🥰🤗
Ask_hosmus TombulHatun valla benim oğlanların arasında büyürse yarmagül olur😂😂 düşünsene sen işten geliyon evin bütün çocukları dayak yemiş, senin kızın elinde sopayla bekliyormuş 😂
TombulHatun Ask_hosmus kız babasının beyzbıl sopasını kaldırıp taşıyor geçen eşimin ayağına düşürdü dolabın arasına girmiş almış yukarı kalsırdık 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus ben tütü giydireceğim derdim yine giydiriyorım ama bizim kız düğünlerde biryerlere tırmanmanın derdinde hep 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun bende hep tarz giydiricem saçlarını şekilli şüküllü yapıcam diyordum nafile 🤷♀️ Bi şort Bi tişört saçları da 3 numaraya vuruyoz 😂 durmuyorlar berberde 😂😂
Sokaklambasi dolapfaresi Sağol balım😂🌼 Ama benle yaşamak isteyen iki kez düşünmeli ağustos böceği gibi takılan bi tipim ben😂😂
Ask_hosmus Rouge gerçekten çok haklısın 👍 mantıklı insansın bencede yapma, ben nasıl yetişriceğimi düşünüyorum kara kara şimdiki çocuklar çabuk bişeyler kapıyo 5 dk parkta durmaya gelmiyor