Eskobar TombulHatun he gız bide sabaha kadar bi oraya dikildiker bi oraya kimse demez bunlar 3 aylık diye😂😂
Miskin2 bitterdelisi24 Aaa onda hem fikiriz, şöyle bir günde olsa keşke imkan olsa bekar olarak ama 😂
Yasak_elma TombulHatun Bakarız valla benimkilerle oynar vakit geçirir lavina’nın akrebinkide var oh evin içi kreş olur 😋😂Sonra sohmet muhabbet oh mis pijama partiside yaparız kiz kiza💃💃
TombulHatun Yasak_elma aranızda ruh sağlığı yerinde olan birtek ben olurum ama 😂😂 siz çocuklarla tüm gün evde hahah 😂
Eskobar TombulHatun bana bi kıllanma yaptılar maşallah babalarını geçeceğim döşüm falan kıllandı😂😂😂 yaşamadım diycek bişey kalmadı bi kilo almadım
Yasak_elma TombulHatun 🙄🙄sende bizim psikoloğumuz ol kız biyanda 😂hem evimizin diregi gemimizin küreği hemde psikoloğumuz tombulhatunumuz😍😂
TombulHatun Kuzulkurt istanbul da olsan keşke 😂 acaba eşimi günübirlik sizin oraya ikna edebilir miyim 😂😂
TombulHatun Yasak_elma benim psikolojimi düzeltmek için arada kocamın yanına kaçarım ona göre bir lüksüm olmasın mı 😂😂
Yasak_elma TombulHatun bende kocamı isterim arada bende stres atmalıyım yoksa alayınızı elden geçiririm mazallah😉🤭🤭
TombulHatun Eskobar kız onların canı sağolsun boşver kılı tüyü herşeyin çözümü var biz döşü kıllı severiz 😂😂
Yasak_elma Lavinia_ ee tabi 😀tombulumla karar verdik haftada bir veya 3gun kocalara gideceğiz ihticımızı karşılamak için🤪 geri kalan işleride kurayla hallederiz sırayla😋😋