TombulHatun Eskobar kız onların canı sağolsun boşver kılı tüyü herşeyin çözümü var biz döşü kıllı severiz 😂😂
Yasak_elma TombulHatun hafta bir yetmezz🤪enaz haftada 3 gün bacım beni daha azı kesmiyor regliyken bile zor dayaniyorum elim mahkum diye yoksa atlarım herifin üstüne😂😂
ZRaporu Eskobar beni sevenlere kalp 🫶🏻 fakat ben yaşasam yaşasam @Rouge ile yaşardım 💜 yaşamam diyeceğim kişi burada kaos çıkaran kafayı yemiş her kimse o😬😁
TombulHatun Yasak_elma kız git kocanla yaşa o zaman napcan bizimle haftanın 3 günü adama gideceksen 😂😂
TombulHatun Kuzulkurt tatil için gelmez çünkü bu sene arkadaşlarla ayarlayacağız tatili ondan 😂 oraya anca hafta sonu kaçamaklar ayarlatabilirim 😂
Yasak_elma Lavinia_ ee tabi 😀tombulumla karar verdik haftada bir veya 3gun kocalara gideceğiz ihticımızı karşılamak için🤪 geri kalan işleride kurayla hallederiz sırayla😋😋
Lavinia_ Yasak_elma @TombulHatun aynı fikirdeyim 😂😂 burda aylarca yapmıyanlar saldırırı bize nasıl ortaya atın bizim grubu 3 gün diyerek 😂😂
Kuzulkurt Ask_hosmus yemedin ki yaptığım yemeği 😂😂 off bu gün ne yemek yapcam mesela düşün düşün kafam çatladı 😂