3 seneye yakın sırtım ağrıyor orta kemiği ağrıyordu küt küt ediyordu uzun süreli oturamiyorum şu 5 gündür daha kötüye gitti bütün sırtımı yaydı ağrısı sağa sola donemiyorum sanki bıçak saplanıyor gibi ağrısı boynuma ve koluma kadar gidiyor hiç önemsemedim kötü birşey olurmu böyle sırt ağrısı cekip iyi sonuc alan varmı?

Blondie geciktirmeden bi doktora görünün derim. Bunun bi çok nedeni olabilir. Her hastalık her kişide farklı belirtiler gösterir. Günlük yaşamınızı kısıtlıycak dereceye geldiyse bence ertelemeyin 20 tane hastalık sayabilirim benzer belirtiler gösteren. İlerlemeden fizik tedavi ile halledilebilir

delibirii yarından sonraya fizik tedaviye randevu aldım orası bakar değil mi?

Blondie mutlaka git doktora benimde doğumdan beri vardı en son senin gibi oldum bütün sırtıma yayıldı nefes aldıkça bıçak saolaniyordu sanki dogrulamafim 2 gün kambur gibi gezdim acile gittim tabi hiçbir şey yok dediler zar zor ağrı kesici iğne yaptırdım kendime geldim sonra ortapediden randevu aldım boynumda ileri derecede düzleşme ve 3 fıtık çıktı. Egzersiz verdi eğer ise yaramazsa iğne tedavisine başlayacağız dedi gidemedim çocuklardan dolayı 3 gündür geberiyorum yine ağrıdan üstelik sinir sıkışması yapıyor bende göğsüme vuruyor agrisi

Blondie eşim 10 seneyi geçik çekiyor ırsi dediler bir çözüm bulamadı ben de okuyayım var mı çözüm

Bal123bal yaa çok kötü küt küt ediyor bide sanki kemiğim kırılmış gibi ilactami vermeddiler

Blondie sırt ağrısı umarım öyle değildir ama genelde organ hastalıklarının belirtisidir. Ben çok sırt ağrısı çektim ve safra kesem alındı. Babamın sadece sırtı ağrıyordu pankreans kanseriymiş. 🥺🥺 çok korkuyorum ben sırt ağrısından mutlaka bir doktora gözükün

Blondie fizik tedavi başlığı altında ne olduğunu tam anlayamadığım için bakarlarmı tam bir bilgim yok maalesef. Yani fizik tedavi merkezimi hastanenin fizik tedavi bölümümü uzman var mı tam anlayamadım🤷🏻‍♀️ Umarım çare bulursunuz ama büyük ihtimalle fizik tedaviye başlatılır çok ileri bir durum değilse

Ananasss yaa 3 senedir çekiyorum bu ağrıyı bu 5 gündür bata siddetlendi inşallah kötü bişey yoktur yarın gidicem

delibirii hastanenin bölümü canım internette sırt ağrısına baktığıda yazıyor ama bakalim inşallah bakarlar

Blondie tüm batın ulturasonu çekktir önce orda organ kaynaklı olup olmadığı çıkar zaten

Blondie yani ilk başta gastroentorolojiye gidip tüm batın çektir bence ama eğer illede sırtın için gidiceksen emar çekilir sanırım birşey çıkmaZsa iyi bir doktorsa yönlendirir

Ananasss yarın fizik tedaviye aldım randevu inşallah yönlendirir

Blondie bi doktor ilaç verdi ama stresten diyorlar anksiyete ilacı yazıyordu ama o da yan etki olunca Bıraktı eşim hala ağrıyor