Bal123bal yaa çok kötü küt küt ediyor bide sanki kemiğim kırılmış gibi ilactami vermeddiler

Blondie sırt ağrısı umarım öyle değildir ama genelde organ hastalıklarının belirtisidir. Ben çok sırt ağrısı çektim ve safra kesem alındı. Babamın sadece sırtı ağrıyordu pankreans kanseriymiş. 🥺🥺 çok korkuyorum ben sırt ağrısından mutlaka bir doktora gözükün

Blondie fizik tedavi başlığı altında ne olduğunu tam anlayamadığım için bakarlarmı tam bir bilgim yok maalesef. Yani fizik tedavi merkezimi hastanenin fizik tedavi bölümümü uzman var mı tam anlayamadım🤷🏻‍♀️ Umarım çare bulursunuz ama büyük ihtimalle fizik tedaviye başlatılır çok ileri bir durum değilse

Ananasss yaa 3 senedir çekiyorum bu ağrıyı bu 5 gündür bata siddetlendi inşallah kötü bişey yoktur yarın gidicem

delibirii hastanenin bölümü canım internette sırt ağrısına baktığıda yazıyor ama bakalim inşallah bakarlar

Blondie tüm batın ulturasonu çekktir önce orda organ kaynaklı olup olmadığı çıkar zaten

Blondie yani ilk başta gastroentorolojiye gidip tüm batın çektir bence ama eğer illede sırtın için gidiceksen emar çekilir sanırım birşey çıkmaZsa iyi bir doktorsa yönlendirir

Ananasss yarın fizik tedaviye aldım randevu inşallah yönlendirir

Blondie bi doktor ilaç verdi ama stresten diyorlar anksiyete ilacı yazıyordu ama o da yan etki olunca Bıraktı eşim hala ağrıyor

Blondie ben de çok kötü oldum randevu aldım bugün gidicem bende ay dayanamıyorum sabahı zor ettim

Blondie yok canım gidemedim çok kötüydüm oğlum var yolda bazen kucak istiyor 2 yaşında gözüm kesmedi

Ortasekerlikahve ben gittim canim kulunc toplanmis dedi o zamanla kollara sirta bacaklara kadar agri giriyor dedi egzersiz verdi ilac ve krem verdi 2 ay kullan yap dedi eger gecmezse gelirsin igne tedavisi uygulariz dedi