6 ay önce sezeryan doğum yaptım şimdi lazere gitmek istiyorum ama hiçbir bilgim yok sanırım çeşitleri varmış beni bilgilendirin kız. Kalıcı olması için neye dikkat etmeliyim bide sorun olur mu sezeryan sonrası yaptıran var mı

Cinsellik postları gibi ilgi görecek mi acabaaaaq 🤣🤣

Valla canım ben direk makinasını aldım evde kendim yapıyorum ve daha 1 defa yaptım sonuç göstermeye başladı phılıps Lumea benimkinin markası ayrıca her seansta dünya para veriyorlar ona verene kadar bi defa da kendin al evde dursun istediğin gibi istediğin zaman yaparsın

Crazygirls yani bunu bazıları duyar kasmak olarak algılayabilir bu benim kendi görüşüm herkese de saygım var tabiki yapana/yaptırana .. ama oramızı buramızı başkaları görüyo dinimizcede iyi değil evde kendin yapsan daha iyi yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum kimseyi yapmak isteyen elbette yapabilir ona lafım yok

Crazygirls diod ve alex cihazlar var…. Bununla ilgili çok fazla post var arama yerine “Lazer” yazarsanız çıkacaktır ordan baka bilirsiniz 🙂

Popy_ Canım fiyatını kesin olarak bilmiyorum ama tahminimce 420 Euro’a almıştı eşim sandığım kadarıyla atış sayısı yok ya da yanlış biliyorum ben de bilmiyorum ama şarj ediyorsun sadece bütün bölgeler için ayrı başlıkları var ya ben gayet memnunum şu an

Ve bir de App’ini İndiriyosun telefonuna sana zamanı geldiğinde bildirim geliyor ilk zamanlar iki haftada bir yapıyorsun tüylerinin seyrekliğine göre dört hafta altı hafta ve sekiz hafta sonraya çıkıyor zaman bildiğim bu şekilde canım

Popy_ 250 bin atışlık. Her kullanımda kabaca 500 atış falan yapılıyor. Tek başına kullansan 10 yıllık bir süreç. O kadar kullanmaya gerek kalmayacak zaten.

Popy_ ya dımı bnde gutcez böle normal uzancaz falan sanıyorum arkadas gıtmıs domaltıyolar dıyor 😀 arka tarfları almak ıcın utanc verıcı bıraz acıkcası

Eskobar Phılıps Lumea Prestige IPL BRI947/00
          Buymuş yani tam olarak bendeki bunlar farklı farklı serileri varya

Matruskaa öyle tabi dini boyutunu daha çok ön planda tutuyorum benimde giden tanıdıklarım var ama işte ben onu yapamam

Crazygirls ben yeni başladım canım baya araştırarak iyi bir yere gitmek istedim makinaları seanslarını atış farklarını özellikle voltaj derecelerini 12 seans 7 bin lira para ödedim laseir makina biraz pahalı makina malesef fiyat o yüzden uçuk ilk seansta çok fark etti gerçekten ben çok memnunum