Gurbetgelini_ Ve bir de App’ini İndiriyosun telefonuna sana zamanı geldiğinde bildirim geliyor ilk zamanlar iki haftada bir yapıyorsun tüylerinin seyrekliğine göre dört hafta altı hafta ve sekiz hafta sonraya çıkıyor zaman bildiğim bu şekilde canım
Marbled Popy_ 250 bin atışlık. Her kullanımda kabaca 500 atış falan yapılıyor. Tek başına kullansan 10 yıllık bir süreç. O kadar kullanmaya gerek kalmayacak zaten.
Matruskaa Popy_ ya dımı bnde gutcez böle normal uzancaz falan sanıyorum arkadas gıtmıs domaltıyolar dıyor 😀 arka tarfları almak ıcın utanc verıcı bıraz acıkcası
Popy_ Matruskaa öyle tabi dini boyutunu daha çok ön planda tutuyorum benimde giden tanıdıklarım var ama işte ben onu yapamam
Gurbetgelini_ Eskobar Phılıps Lumea Prestige IPL BRI947/00 Buymuş yani tam olarak bendeki bunlar farklı farklı serileri varya
Eskobar Gurbetgelini_ evde rahat yapabiliyormusun bacak vs ben tüm vucüt istiyorum ön kolay ama arka nasıl olcak
Polyannacilik Crazygirls ben yeni başladım canım baya araştırarak iyi bir yere gitmek istedim makinaları seanslarını atış farklarını özellikle voltaj derecelerini 12 seans 7 bin lira para ödedim laseir makina biraz pahalı makina malesef fiyat o yüzden uçuk ilk seansta çok fark etti gerçekten ben çok memnunum
Gurbetgelini_ Eskobar tavsiye ederim canım çok büyük bi rahatlıkmış gerçekten keşke daha önce alsaydım
Polyannacilik Annesi ben Düzce’de yaşıyorum canım , zarais düzce lüks diye bı yer ama bir çok ilde şubeleri varmış kurumsal firma yani