Hanımlar iyi akşamlar. Kendime c vitamini aldım ama nasıl kıllanmalıyım. Her gün mü kullanmalıyım, sabah mı akşam mı. Nemlendirici kremden önce mi? Bana bilgi verir misiniz bakımla ilgili. Şimdiden teşekkürler 🤗

Umay123 genelde sabah kullanımı tavsiye edilir. Üzerine muhakkak güneş kremi sürmek şartıyla.
    Sabah kullanacaksınız:

1. Temizleme
    2. C vitamini
      ( eğer cildiniz kuru ve güneş kreminin nemi yetmiyorsa 3. Adım olarak nemlendirici sonra gunes kremi)
    3. Güneş kremi

Aksam kullanıcam derseniz

1. Temizleme
    2. C vit
    3. Nemlendirici

Ertesi gün muhakkak güneş kremi.
    Yeni aldığınız için kullanma talimatına göre hafta da 2 3 gün deneyin yaklaşık 15 gün sonra eğer bir problem yasamamissaniz cildinizle anlastiysa ürün her gün kullanabilirsiniz. Aynı anda Yeni aldığınız başka bir ürünü kullanmayın zamanla rutininize eklersiniz 🙂

gshande çok teşekkür ederim. Ben de birkaç yerde gördüm de c vitaminin de sonra güneşe çıkmak zarar veriyormuş diye mutlaka gece şirin diyorlardı, çok kararsız kalmıştım o açıdan. Sıralama iÇin de çok iyi oldu ayrıca sağolun ☺️

Umay123 güneş kremini yeterli düzeyde sürmek lazım. C vitamini sürüp güneş kremi surmezsek yeterli miktarda, leke olusur cildimizde nihayetinde asit tabii ki güneş ten korumak lazım ama gece kullanın diye bir kaide yok. Şahsen ben gunduz kullanıyorum ama güneş kremimi ihmal etmiyorum. 2 saatte bir yenilememiz lazım güneş kremini. Rica ederim 🙂

gshande evde olsak bile güneş kremi sürmemize gerek varmı dışarı evdeyken 2 saate bir güneş kremini yenilememize gerek yok bence

Anne123 evet evdeyken güneş kremi surmeliyiz çünkü uv ışınları perdeden de geçiyor sadece güneş değil telefon tv pc ekranı da bize uv işini yolluyor az miktar da olsa. Evdeyken benim odam karanlık oluyor çok fazla gün ışığı eve girmiyor diyorsanız 1 kere sürmek yeterli olabilir ama çok fazla geliyor her yerden ışık alıyor , balkona girip çıkıyorum diyorsanız ben riske atmazdım.🙂