Aslında hamilelikte ve doğdundan sonra hiç bir sorun yoktu.tam 4 aylık olduğu gün babasıyla banyo yaptırdık ve burnunu temizleyelim dedik.fizyolojik serumla rahatlasın diye.temizlerken nefessiz kaldı morardı.kucağımıza aldığımız gibi hastaneye gittik yolda giderken zor nefes alıyordu zaten.gittiğimizde biraz iyiydi.akciğer filmi falan çekildi o an tam hatırlamıyorum.sonra kalbinde büyüklük var falan denildi .daha sonra yoğum bakıma alındı aynı odada kaldık birlikte.kardiyoloji doktoru falan geldi neyse anlatıyo falan ama dediklerinden hiç bişi anlamıyorum.nabzı nefes alış verişi falan kötüydü.kardiyomiyopati yani kalp yetmezliği denildi.covid geçirdik mi hamilelikte varmı falan soruldu hayır hiç bi sorun yoktu çocuğumdu.doktor enfeksiyona bağlı olduğunu yüksek ihtimal verdi.beyse 1 ay yoğum bakımda kaldık.tam 5 aylık olduk çıkarmaya karar verdi ama 1 yaşına kadar ilaç tedavisi olacağını.bir yaşına kadar geçmişse kalp nakli olması gerektiğini söyledi ve ger ihtimale karşı Ankara şehir hastanesine gidip kalp nakil sırasına konseye girmemizi istedi.ayrıyeten orada genetik ve metabolizma testleri yaptırmamızı istedi.1 Mart 2020 de Ankara gittik.orada kan testleri genetik için gerekli olan tetkikleri bi kaç gün içinde yaptırıp dönecektik.o arada hastnede normal serviste kaldık.orada kötüleşti nefes alıp vermesi çok kötüydü ve 7 martta gözümün önünde entüme edildi oda yoğum bakıma alındı.hergün yarımşar gidip görüyordum ama solunum cihazına bağlanmılştı.doktorlar her yoğum baskından çıktığımızda bir yalın altında hiç nakil yapmadık.yani bi mücize olması lazım kendinizi hazırlıklı tutun dediler.o hastne her seferinde üzerime yıkıldı i.11 martta gece telefon geldi kötüleşti amaliyata almamamız lazım imza gerekiyor diye.atmak zorundaydım ne tarafa gitsek hep çıkmaz sokaktı.o şanlı verdik ve amaliyata izin verdik amaliyatta ecmo makinasına bağlandı ve o günden sonra kalp çıkasıya kadar göremeycektik enfeksiyondan dolayı.kabul ettim canı saolsun da 10 senede beklerdik.amalliuattam bi gün sonra aynı saatte aradılar hastbee gelmeniz gerekiyor diye ve yoğum bakım kapısında anlattı anlattı ve gözümün içine bakamadan başınız saolsun dediler .o hastne o Ankara üzerine çöktü kalkamadım.sadce tek dediğim verin çocuğumu götüreücem soğuk yoğum bakıma koymucam dedim.aldık küçük kefenle eşime verdiler .ve tam 5 saatlik yolu Isparta’ya kadar eşimle geldik.arka koltukta yatıyordu ve biz Isparta’ya gelesiye kadar ger sokak lambasının altından geçerken hareket eder mi ağlarımı diye baktık.geldik.açtığımda 5 aylık bebek değil de 2 yaşında bi bebek gibi boylu posluydu.eline dokundum buz gibi alnından öpeyim dedim buz gibi .ben onu pamuklara sararken bi kefenle kucağımızda mezara koyduk.böyle işte noldu nasıl oldu hiç aklımız etmedi.vefatından 3 ay sonra genetik testleri çıktı ve hiç bi sıkıntı yoktu.böyleymiş bize yazılan .emanetimi taşıyabildiysek ne mutlu bize.en iyi yerde cennette biliyorum .hamd olsun .herşey allahtan biliyorum isyan etmem.özlüyo insan bayramlarda onun yaşıtını görünce ne bileyim bikere sarılsam çeksem kokusunu .büyümüştür şimdi sıpa diyorum bazen .olsaydı giydirirdim gezdirirdin diyorum bazen.öyle işte arkadaşlar