Hamile kalmadan once cinsiyet belirleme
- Düzenlendi
Eskobar arkadaş şeyden bahsediyor sanırsam ; yumurtlamadan önceki iki gün mü ne ilişkiye girilirse yumurtalıklar x spermini (kız) daha rahat döllüyormus . Tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişkiye girersen de yumurta y spermini (erkek) daha rahat döllüyormuş . İhtimalleri oynatsa da kesin bir ihtimal değildir tabi @gecegozlu68
taricat onu bende biliyorum ama onun buna müdahale etmesi imkansız doğasında olan şeyler bunlar milyonlarca sperm arasından asidik ortama dayanamayıp ölen ölüyor genelde y kromozomu dayanamıyor ve geriye x kromozomu kalıyor ölmeyen bi y kromozomuda tutabilir yani müdahale etmek imkansız dile getirmekte çok saçma
gecegozlu68 Öncelikle Allah gönlündekini versin. Ben kızım olsun çok istemiştim ama oğlum olsa da çok severdim. Sadece kız annesi olmak bana hoş geliyordu. Neyse … üç kere sağına yat üç kere soluna . Kollarını kaldır indir kaldır indir. İçinden istediğin cinsiyeti geçir .
Goat Rabbim kucağını boş bırakmasın.
gecegozlu68 cinsiyetin önceden belirlenebilcegine inanmıyorum. Erkek veya kizmi istoyorsun bilmiyorum ama en önemlisi saglikli ve hayirli evlat olsun. Benimde bi kizim var herkes ister bi kiz bi erkek olsun. Ama erkek olup hayirli evlat olmıcaksa saglikli olmicaksa hic bir önemi yok. Birseyi isterken ne istedigmize bnce dikkat etmeliyiz. Rabbim ne isterse onu veriyor. Kızımda arkadaslarim baktı hep cin takvimine kizin olucak dediler. Öylede oldu. Hangi arkadasa baktiysakta ne hikmetse hic yanılmadı çin takvimi. Sen yinede çok istiyorsan çin takvimine bak. Hangi aylar istedigin cinsiyet varsa o aylarda hamile kalmaya calis
Cicekliperde amin sağol canım benim