Pikachuu valla bende de inşallah yoktur mu diyim ne desem bilemedim hayırlısı olsun da oğlumla fazla ilgilenemem diye korkuyorum

Betti ya sprıal kayıyomuda hamıle kalıyoruz yoksa hıc kaymadan da hamılr kalınıyormu bnde taktırıcam extra bı koruma olmadanda rahat edemem böleyse

papatya_ Korkma korkma belkıde bısey olmamıstır 😁 zaten yumurtlama gunu degıl dıosun düşük bşr ıhtımal hakkında hayırlısı dıyım 🥰

papatya_ neden sabah yapıyorsun ki akşam yapılmıyor mu ? Hiç bilmiyorum ben bir kere yaptım oda pozitif çıktı şuan oğlum kucağımda 😀😀

papatya_ Ya bn postları karıstırdım o zaman 🥰😁😁😁 Pardon cınım 😁 artık test sonucunu beklıyceksın bızede haber et bnde taktrcam ıyuce gözüm korktu

Matruskaa heyecanla bekliyorum yazarım canim buraya 😊taktiricaksan da geri çekilme yada başka bı sekilde de korun canım herşey %100 korumuyo maalesef eğer hamile değilsem bende daha çok dikkat edicem artık

papatya_ extra ıgne yda hap kullancam artık bı adet olsam da gıdıp taktrsam rahatlıcam

Matruskaa doktoruna da danış tabi hormonlu spiral takarsa bide hap kullanmak doğru mu diye