papatya_ Betti kaç çocuğunuz var zor oldu mu benim oğlum daha 19 aylık hamileysem eğer iksiine bir nasıl yetisirim bilmiyorum
Xlovemax12 papatya_ benim kızım 6 aylıkken 2.ciye hamile kaldım şimdi 19 aylık büyügüm küçük 3 aylık Rabbım yardım ediyor ama yinede dikkat edin tabi
papatya_ Pikachuu valla bende de inşallah yoktur mu diyim ne desem bilemedim hayırlısı olsun da oğlumla fazla ilgilenemem diye korkuyorum
Pikachuu papatya_ neden sabah yapıyorsun ki akşam yapılmıyor mu ? Hiç bilmiyorum ben bir kere yaptım oda pozitif çıktı şuan oğlum kucağımda 😀😀
Matruskaa Betti ya sprıal kayıyomuda hamıle kalıyoruz yoksa hıc kaymadan da hamılr kalınıyormu bnde taktırıcam extra bı koruma olmadanda rahat edemem böleyse
Betti Matruskaa bende kaymamıştı doktorun dediğine göre ama ben o dönem 30 kilo falan vermiştim ve sonrasında başka bi doktordan fazla kilo vermenin spirali kaydırdığını duydum
Blondie Matruskaa benim bir tanıdığım var sprialle korunuyordu başka birsey icin kan vermeye gitmiş o sıra öğrenmişti hamile olduğunu sürpriz hamilelik yani ve spriali de hic kaymamış
Matruskaa papatya_ Korkma korkma belkıde bısey olmamıstır 😁 zaten yumurtlama gunu degıl dıosun düşük bşr ıhtımal hakkında hayırlısı dıyım 🥰
Matruskaa papatya_ Ya bn postları karıstırdım o zaman 🥰😁😁😁 Pardon cınım 😁 artık test sonucunu beklıyceksın bızede haber et bnde taktrcam ıyuce gözüm korktu
papatya_ Matruskaa heyecanla bekliyorum yazarım canim buraya 😊taktiricaksan da geri çekilme yada başka bı sekilde de korun canım herşey %100 korumuyo maalesef eğer hamile değilsem bende daha çok dikkat edicem artık
papatya_ Matruskaa hormonlu zaten hormon salgıladığı için haplarda hormonlu ya canım bişey olmasın diye sor sen öyle olursa