1232222 papatya_ canım bence sprial geciktieiyo benim 34 gecikiyor sürekli oruç zamanı 16 gün olmamıştım benimde 10 ay oldu takalı ekstra korunmuyosan bir ihtimal
papatya_ 1232222 ooo senin baya gecikiyo ya bakır mi hormonlu spiral mi doktora gittin mi ,spirale güvendim açıkçası başka türlü korunmuyorum ama lekelenme şeklinde gelmeye başladı bugün
papatya_ Matruskaa doğum kontrol hapi bende bazen gecikme bazense lekelenme yapmıştı hormonlu olduğu için etkiliyor canım
papatya_ Angellove2010 Allah bağışlasın 😊 mantar oldum sanırım sirkeli suyla temizliyorum lekelenme şeklinde kan geliyo 😕 aşırı kasiniyo
Blondie Matruskaa ben iğne vuruldum bana yan etki yaptı mecbur spriale gectim oda kayma olmuş bidaha çıkarıp taktiricam😂
papatya_ Matruskaa 15-20 gün ne demek kız valla sen spiral taktır çünkü kanaması çok olan kadınlarda kanamayı azaltiyormus doktorum öyle söylemişti
Merve_bolat papatya_ normalde 6 ayda bir kontrolleri oluyor kayma olabiliyor çünkü spinalde eğer kayma olduysa hamile kalmış olabilirsiniz
papatya_ Merve_bolat teşekkür ederim canım adet oldum çok şükür ama artık daha dikkatli olucam bu gecikme işaret olabilir kontrolü aksatmiycam🙏☺️
Matruskaa papatya_ normalde 4 5 gun surerdıde ılac yuzunden dengem şaştı sporale karar verdım ama adet olamıyorum bu sfeerde