papatya_ Matruskaa doğum kontrol hapi bende bazen gecikme bazense lekelenme yapmıştı hormonlu olduğu için etkiliyor canım
papatya_ Angellove2010 Allah bağışlasın 😊 mantar oldum sanırım sirkeli suyla temizliyorum lekelenme şeklinde kan geliyo 😕 aşırı kasiniyo
papatya_ 1232222 ooo senin baya gecikiyo ya bakır mi hormonlu spiral mi doktora gittin mi ,spirale güvendim açıkçası başka türlü korunmuyorum ama lekelenme şeklinde gelmeye başladı bugün
Blondie Matruskaa ben iğne vuruldum bana yan etki yaptı mecbur spriale gectim oda kayma olmuş bidaha çıkarıp taktiricam😂
papatya_ Matruskaa 15-20 gün ne demek kız valla sen spiral taktır çünkü kanaması çok olan kadınlarda kanamayı azaltiyormus doktorum öyle söylemişti
Merve_bolat papatya_ normalde 6 ayda bir kontrolleri oluyor kayma olabiliyor çünkü spinalde eğer kayma olduysa hamile kalmış olabilirsiniz
papatya_ Merve_bolat teşekkür ederim canım adet oldum çok şükür ama artık daha dikkatli olucam bu gecikme işaret olabilir kontrolü aksatmiycam🙏☺️
Matruskaa papatya_ normalde 4 5 gun surerdıde ılac yuzunden dengem şaştı sporale karar verdım ama adet olamıyorum bu sfeerde