Merhaba herkese Ben 3aydir evliyim hamile kalamiyorum.dun adet gunum idi olmadi.az once test tapdim neqativ cixdi.bana neyapmayi yada ne zaman test yapmagi onerirsiniz?onceden herkese tesekkur ederim.yorumlariniz bekliyorum.

AynurMirzezade salam canım sən yumurtlama dönəmini takip et haçan yumurtlama dönəmindisə o zaman yoldaşınla əlaqədə ol.Olandan sonra da ayağa durma bir saat uzan ayaqların qaldır.İnşAllah tezliklə hamilə qalarsan mən də sənin kimi 2 aydan sonra hamilə qaldım ona görə ümidini itirmə 😊

nur001 onsuzda 2aydi ayaqlarim goyde olur🤣ama yenede tutmur.Fikirlewiremki bu ayda uwaq tutmaza uziye gedim.Ama her ay umudlenmek,Sora umudun hec olmagi adami pis uzur.

AynurMirzezade Mende sizinle eyni veziyyetdeyem insAllah tezlikle wad xeber alariq...Bide elaqeden olan kimi belinizin altina cox hundur olmamaq wertile biwey qoyun onda sperma cixmir hec..teze evliyem 1ay duzgun oldu aybasi o biri ay 10gun gecikdi..cox umudlendim hexcne olmadi insAllah gorek bu ay ne cixar

Tamella canim ovulyasiya olan gunleri uc arxa arxaya ol ve falikul partlamadan bir gun qabag sonra gun awiri ol 17ci 18ci gunune kimi aybawiya 1hefte qalmiw yaxinlig etme isti suya girme inweAllAh tez zamanda qalarsan canim

Arzum94 meselen men yanvarin 20si aybasi oldum basa bilersen zehmet olmasa tarixlernen.bu ay qalmasam qalan ay sen deyen kimi edecem

Tamella bax canim nece gunnen bir olursan?oldun 20si bu senin aybawivin birinci gunudu bawla 21ikinci gunundu hesabla 12ci gunun ayin 31ne duwur 11ci gunu deyerlendir lap sabahida ol bir gunnen bir ol 18ci gunnen iki gun uc gun sonra ol lap yeni hesab ele et xestelendiyin gun senin birinci gunundu onnan sonra teqvimde hesabla inweAllAh bu ay qalmiw olarsan sadece beynini rahat burax canim

Freedom Aybasi 4-5gun olur..Qurtaranda olduq elaqede..11ci gune kimi biraz ara verdik 11ci gunden 18ci gune kimi her gun elaqede olduq..Bugunde 19cu gundu..Ag axinti her gun demey olar gelir

Arzum94 menim dekabrin 8i toyum olub..dekabrin 11i xestelendim..Yanvar ayinda aybasim gecikdi 20si oldum men onda cox umudlendim..cox beynimede salmiram..ele hiss ediremki bu ay qalmamiwam cunki ozume umud vermey isdemirem..11ci gunden ta ki dunene kimi yeni 18ci gune kimi her gun olduq.bugun 19cu günümdü

Yeni her ay 28günden bir olurdum.Yanvarda 40cı günü oldum.Yeqin orqanizm deyiwilib deye

Tamella inweAllAh canim inweAllAh olmuw olsun inweAllAh yazarsan bize yaxwi

Tamella arqanizma deyiwilir gecikme ondanda ola biler bu arada AllAh xowbext etsin canim ayri yawiyirsiz?evde istekli oldugunu cox gosterme sonra herkes gudecekki,gorsunler aybawi olursan ya yox ondada sen uje strese giressen tecrubemnen deyirem

Arzum94 yox canim bir yerde yawiyirix ele ona gore strese kapaniram birazda..sende belirtiler neler idi??mende az maz qati axinti gelir medemde yanir ureyim bulanir hal hazirda🤦‍♀️🤦‍♀️Bu elametler fikirlesmemeye imkan vermir can

Freedom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Cox gelmir...qiz vaxtida gelirdi o qati adi axinti