Merhaba herkese Ben 3aydir evliyim hamile kalamiyorum.dun adet gunum idi olmadi.az once test tapdim neqativ cixdi.bana neyapmayi yada ne zaman test yapmagi onerirsiniz?onceden herkese tesekkur ederim.yorumlariniz bekliyorum.
Basil hamile kala bilirim?
AynurMirzezade merhaba canım adet olmazsan kan testi yap daha net çıkar
AynurMirzezade salam canım sən yumurtlama dönəmini takip et haçan yumurtlama dönəmindisə o zaman yoldaşınla əlaqədə ol.Olandan sonra da ayağa durma bir saat uzan ayaqların qaldır.İnşAllah tezliklə hamilə qalarsan mən də sənin kimi 2 aydan sonra hamilə qaldım ona görə ümidini itirmə 😊
Semanur21 bekliyorum olmazsa kan testi yaptiracam.
nur001 Cox tewekkur edirem size.Ama men yumurtlama vaxtimi bilmirem.Onu nece oyrenim?
nur001 onsuzda 2aydi ayaqlarim goyde olur🤣ama yenede tutmur.Fikirlewiremki bu ayda uwaq tutmaza uziye gedim.Ama her ay umudlenmek,Sora umudun hec olmagi adami pis uzur.
AynurMirzezade aynen kan testi daha net çıkar
AynurMirzezade Mende sizinle eyni veziyyetdeyem insAllah tezlikle wad xeber alariq...Bide elaqeden olan kimi belinizin altina cox hundur olmamaq wertile biwey qoyun onda sperma cixmir hec..teze evliyem 1ay duzgun oldu aybasi o biri ay 10gun gecikdi..cox umudlendim hexcne olmadi insAllah gorek bu ay ne cixar
Tamella bax canim nece gunnen bir olursan?oldun 20si bu senin aybawivin birinci gunudu bawla 21ikinci gunundu hesabla 12ci gunun ayin 31ne duwur 11ci gunu deyerlendir lap sabahida ol bir gunnen bir ol 18ci gunnen iki gun uc gun sonra ol lap yeni hesab ele et xestelendiyin gun senin birinci gunundu onnan sonra teqvimde hesabla inweAllAh bu ay qalmiw olarsan sadece beynini rahat burax canim
Arzum94 menim dekabrin 8i toyum olub..dekabrin 11i xestelendim..Yanvar ayinda aybasim gecikdi 20si oldum men onda cox umudlendim..cox beynimede salmiram..ele hiss ediremki bu ay qalmamiwam cunki ozume umud vermey isdemirem..11ci gunden ta ki dunene kimi yeni 18ci gune kimi her gun olduq.bugun 19cu günümdü
Yeni her ay 28günden bir olurdum.Yanvarda 40cı günü oldum.Yeqin orqanizm deyiwilib deye