Arzum94 Tamella canim ovulyasiya olan gunleri uc arxa arxaya ol ve falikul partlamadan bir gun qabag sonra gun awiri ol 17ci 18ci gunune kimi aybawiya 1hefte qalmiw yaxinlig etme isti suya girme inweAllAh tez zamanda qalarsan canim
Tamella Arzum94 meselen men yanvarin 20si aybasi oldum basa bilersen zehmet olmasa tarixlernen.bu ay qalmasam qalan ay sen deyen kimi edecem
Shehane Arzum94 aybaşıya 1 həftə qalmış yaxınlıq olmaması niyəki? Onu başa düşmədim məsələn elə adamlar olurki onların ovulyasiyası aybaşıya 1 həftə qalmış olur bəs onda necə?
Arzum94 Tamella bax canim nece gunnen bir olursan?oldun 20si bu senin aybawivin birinci gunudu bawla 21ikinci gunundu hesabla 12ci gunun ayin 31ne duwur 11ci gunu deyerlendir lap sabahida ol bir gunnen bir ol 18ci gunnen iki gun uc gun sonra ol lap yeni hesab ele et xestelendiyin gun senin birinci gunundu onnan sonra teqvimde hesabla inweAllAh bu ay qalmiw olarsan sadece beynini rahat burax canim
Tamella Arzum94 menim dekabrin 8i toyum olub..dekabrin 11i xestelendim..Yanvar ayinda aybasim gecikdi 20si oldum men onda cox umudlendim..cox beynimede salmiram..ele hiss ediremki bu ay qalmamiwam cunki ozume umud vermey isdemirem..11ci gunden ta ki dunene kimi yeni 18ci gune kimi her gun olduq.bugun 19cu günümdü
Tamella Freedom Aybasi 4-5gun olur..Qurtaranda olduq elaqede..11ci gune kimi biraz ara verdik 11ci gunden 18ci gune kimi her gun elaqede olduq..Bugunde 19cu gundu..Ag axinti her gun demey olar gelir
Arzum94 Tamella arqanizma deyiwilir gecikme ondanda ola biler bu arada AllAh xowbext etsin canim ayri yawiyirsiz?evde istekli oldugunu cox gosterme sonra herkes gudecekki,gorsunler aybawi olursan ya yox ondada sen uje strese giressen tecrubemnen deyirem
Tamella Arzum94 yox canim bir yerde yawiyirix ele ona gore strese kapaniram birazda..sende belirtiler neler idi??mende az maz qati axinti gelir medemde yanir ureyim bulanir hal hazirda🤦♀️🤦♀️Bu elametler fikirlesmemeye imkan vermir can
Nasibacva AynurMirzezade salam canım. Mende 1il 2aydan sonra hamilelik oldu. Her yola el atdım olmurdu. Men herweyi bow verdim daha dogrusu bawım qarıwıq idi deye hecne yadıma düşmürdü ele olub dalbadal elaqe olub. Üreyin ne vaxt istiyirse elaqede ol. Nebilim men bow kimi baxıram ele weylere. Amma elaqeye girende oz kefinden isteyinden girki bedenin rahat olsun. Birde onu hekim demişdiki olmamıwdan 10deq qabag iceriye klizma ile sodalı su vur. Ayaqlarını göye qaldır ozunu sıxki sperma içeriye tam getsin. Birdeki yumurtlama(ovulvasiya) eger bilmek istiyirsende aybawıdan 3-4 gun sonra aybawı agrısı kimi agrı olur qarında görürsenki yumurta agına oxşar axıntı geldi bu hemin vaxtdır.
AynurMirzezade Nasibacva Salam.Klizma zad menlik deyil Cox qorxuram ele weylerden.Dediyiniz Kimi elemiwem.1hefte bunnan qabag menim qarnim dehwet agriyirdi belke 5 gune yaxin mohkem agrilarim oldu yumurtaliq hissemde.Fikir vermedim.Ele bildim vaspleniadir.Agri kecdi gunen xesdelenmeli idim heleki hecne yoxdu seherde test eledim ac qarina neqativ cixdi.Gozleyirem heleki.Her iki halda hekime getmeliyem.
nur001 Tamella salam canım.Hər gn yox çünki kişinin sperması onda zəifliyir və hamilə qalma şansın daha az olur.Kişi sperması 48 və ya 24 saatda bir yenilənir və çoxalır gücü artır.Buna görə də iki gündə bir birlikdə olmağ daha şansı artırır ən çox da səhər vaxtı daha güclü olur hamilə qalma şansı daha yüksək olur .
nur001 Tamella mən arada bir gün fasilə ilə olmuşdum və yumurtlama dönəmimi takip etmişdim keçən ayın 15-i idi yumurtlama dönəmim.Həmən gün hiss elədim artığ partlamışdı yumurta hüceyrə ağrım var idi aybaşı ağrısı kimi və həmən günü dəyərləndirdim əlaqədə oldum yəni.Və onadan sonra çox şükür artığ 3 həftədi ki hamiləyəm.Olmayanlara qismət😊
Tamella nur001 can sag salamat..aybasinin necenci gunu oldun..10-12gun var aybasima gorek nolur mende