Kızlar bilenler bilir eski postlarimdan defalarca açtım, sorunumuz doğumdan sonra esimin bana yaklasmamasiydi, giyindigimde bile asla orali olmamasiydi, zaten çocuktan sonra her dakika kavga eder olmuştuk 6 ayda sadece iki veya üç defa ilişkiye girmistik zaten tüm cesaretimi toplayıp aldim karşıma ve sordum, hayatında başka biri mi var veya internetten uygunsuz şeyler mi izliyorsun diye, çocuğumuzun üzerine yeminler etti yapmam öyle birsey yok dedi, bende tüm etegimdeki taşları döktüm, neden bana yaklaşmiyor sun senin yaninda kendimi kadin gibi eş gibi hissetmiyorum, seni kocam gibi görmez oldum senin için defalarca hazilandim arkani döndün yattin, hic mi benim duygularimi, dusuncelerimi, ihtiyaclarimi, düşünmüyorsun, benimde kadınlık gururum var ve bu sekil bende senden uzaklaşıyorum, şuan sana dokunamıyorum öpemiyorum, bana o kadar yabancı geliyorsun diye vb vb icimde ne varsa söyledim onun bana söylediği şey ise, nedenini bilmiyorum neden boyleyim neden böyle oldum yemin ederim bilmiyorum dedi çocuktan sonra bana birseyler oldu, sürekli durup düşünüyorum yasama sevincim yok sürekli ölmeyi düşünüyorum, olsem kurtulsam bu hayattan diyorum ama çocuğumuzu düşünüyorum o ne olacak diye, ve benim onun icin hazirlandigimin farkinda bile olmadigini söyledi, benim bunun icin bu kadar üzüldüğümü bundan dolayı mutsuz olduğumu düşünmemiş, haklisin dedi ama sürekli ne oldu bilmiyorum anlatamıyorum ruh halim böyle dedi. Bende ona bir yardim almasi gerektigini söyledim, ilk başta hayir gitmem dedi ama beni seviyorsan benim duygularima onem veriyorsan gidersin benim gunahima giriyorsun bende insanim böyle devam edemem araştır bir terapist bul yardim al bu cok büyük bir sorun dedim, sadece düşündü, ha birde kendi kendini tatmin ettiginin farkinda olduğumu söyledim ilk hayır dedi sonra arada oluyor ruyalanma felan da oluyor dedi, bende eğer birsey yapmazsa onun yaptığı gibi kendi isimi kendim halledecegim sana ihtiyacim kalmicak bu sekil devam edecegi yere kadar eder dedim, böyle uzun uzun konuştuk kızlar sonra bana dediki ben bize büyü yapildigini düşünüyorum dedi benimde aklima girdi bu cunki esim bana dokunmadan benim le ugrasmadan asla duramazdi keza bende oyle çocuktan once ara sıra kavga olurdu tabi ama böyle olmazdik asla birbirimizden uzaklasmazdik, birden ne olduysa oldu, acaba bize büyü mu yaptılar esim sanırım ruhsal bir depresyona mi girmiş, sürekli ölümü dusunecek kadar kötü durum ve en son bana cok aci çektiğini söyledi ve yatti ne yapicam kızlar nasıl ikna ederim tedaviye nasil davranayim ben, cok üzüldüm onun icin gerçekten böyle büyük bir sorunu olacagini tahmin etmemiştim, bir kaç zamandır aramiz daha iyi ama hala yaklasmadi hic birlikte olmadik bende hiç orali olmuyorum ama nereye kadar devam eder ki biraz daha mi beklesem ben ne yapsam bu süreçte bilmiyorum