Eskobar Bisaniye bu mutlu günümüzde sizleride yanımızda görmekten onur duyarız 😂 şaka şaka valla hatırlamıyorum o kadar acele olduki davetiye olduğunu bile hatırlamıyorum😂😂😂😂😂
Eskobar Bisaniye ay gerçekten düğünümüzde sizleride yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız yazıyomuş😂😂😂😂
Bisaniye Eskobar Ülkenin %70’i davetiyesine kesinlikle bu sözü yazmıştır. Keşke böyle bir anket açılsada ne kadar yalnız değilsin görsek. 😛
Eskobar Bisaniye ay gerçekten başta şaka yapmıştım 😂😂😂😂 ama bizimki dar vakitti ne yazcaz romanmı 😂😂😂
birdemettiyatro Bisaniye Ömrümüzün en güzel yolculuğuna çıkarken siz sevdiklerimizide yanımızda görmekten mutluluk duyarız yazıyordu 🥰 Gerçekten ömrümün en güzel yolculuğu ♥️
00Papatya Ey Yâr…! Duâ Gibisin Gönlümde. Bilirim, “Besmelesiz” Seversem Eğer Seni, Kabul Olmazsın.O Zaman Şahit Ol Dediğime; Seni İki Cihânda da Sevmeye "“Bismillahirrahmanirrahim” Bizim davetiyemizde bu söz yaziliydi 🤭😍😍
Anilla Bisaniye Ömür boyu sürecek bu mutluluğun başlangıcında hepinizi aramızdan görmekten mutluluk duyarız ☘️
Marbled Bisaniye Bizim için dünyanın en anlamlı "Evet"ini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Aramızda olmanızdan mutluluk duyacağız. 😍
TombulHatun Bisaniye Mutlu son değil sonsuz mutluluğa atacağımız adımda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız 😂😂 eşim seçmişti kırmadm bende 😂
Littlepanda Bisaniye Dünyayı güzellik kurtaracak Bir insanı sevmekle başlayacak her şey.. Mutluluğumuzu paylaşmaya davetlisiniz. 🌍💙
Aseleylul Bisaniye akıp giden hayatin içinden kendimize dair yeni bir sayfa açarken düğün törenimizde siz dostlarımızı yanimizda görmek bize mutluluk verecektir. " bu yazıyordu 😃