Kızımın saçları💇♀️
bitterdelisi24 bizdede kızımda öyleydi sim siyah ama şimdi açık kumral güneşte sari bile görünüyor benimde saçlarım kumral genetik vallah bence onla alakası yok ya :)
bitterdelisi24 bu nrymıs böle 😁 bn bı kızımın sacını kestm 8 aylıkken sıfıra vurdum sacları guzel cıktı. Ama ben makıneyle kesmıstım gec cıktı scları bu işi aslında dırek permatıkle yapıcaksın kı o zaman daha erken cıkıyor. Bı arkadasm permatıkle baslayp beceremeyınce makıneyle devam ettı kızının saclarına permatık degen yerler coktan cıkmaya baslamısken makıne vurdugu yerlerde bısey yoktu
Ayla_Su kızımın 6 ayında oğlumun 2 ayında jiletle kazıdım 😂 o kadar seyrekti ki hafta bir banyodan 1 saat önce hindistan cevizi yağı sürdüm 2 yaşına kadar 2 yaşa gelince 3 4 ayda bir uclarini hep kestim 4 cm kadar şuan 5 yaşında ince telli ama sık seyrek değil ve poposuna geliyor neredeyse daha geçen hafta kestim saçlarını
bitterdelisi24 zamanla değişiyo saçlarıda yüzüde
Daha kucuk bence kesmelisin cnm zaten kucuk daha cabuk uzar merak etme ondan snra kesmessin nende bende kzım olursa hic kesmicem saclarını uzatıcam hep
Ortasekerlikahve ya acaba diyorum hindistan cevizi yağı kullansam kizima her banyodan önce yumuşatırmı saçlarını?)
Ayla_Su benim kızımın saçını kestik ilk saçı sonra güzel çıktı uzadı benim kızımın saçı azdı kesince güzel uzadı yinede karar sizin yapıya bağlı aslında kivirciksada kessen bile yine kivircik cikar😊😊
Ayla_Su yumuşatır ve hızlı uzatır canlılastirir var gurlestirme yapar mı bir şey diyemem ben kazidiktan sonra kullandım
Ortasekerlikahve anladım canım
Ayla_Su bence 2 yaşında herseyin farkında olan bir çocuğu kel yapmak pek mantıklı değil.