Banuuu vallaha çok haklısın çünkü öyle bir yerde bende yapamam hattaa günlerce aglayabilirim yaniii sinirdeen 😂🤦🏻♀️ ben Bursa’ya bile zor alıştım. Belirli bi yastan sonra alisilmiyor. Ki bursa yani sen dusun. Diğer yerlere alışmak çok zor olur benim için. Birde ben sürekli gezmeyi severim. Yani yapabileceğim bı aktivite yoksa sürekli aynı seylerden de çok çabuk sıkılırım hele merkez olması lazım bana alışveriş hastasıyım yapmadığım zaman depresyona giriyorum bildiğin 🤦🏻♀️ o yüzden inşallah oyle yerler denk gelmez 😂
Asker Esi
Bsrkaya İlk öğrendiğimde çok ağladım, gideceğimiz mewzusu açıldığında hala ağlıyorum 😥 Bende gezmeyi alışverişi v.s çok sewerim ama işte şans mı diyeyim bilmiyorum. Allah tan merkeze gidiyoruz ilçeleri daha kötüymüş. Ama yine de içimden gitmek gelmiyor. Tek iyi yönü Ankara, Nevşehir, Eskişehir’e filan yakın olması. Oralara gideriz alışverişe gezmeye filan. İçimi rahatlatan tek şey bu ve 2 yıl sonra butona basıp batıdan batıya tayin isteyecek olmamız. Tabii o da kabul edilirse.
Birde ben şu an olduğumuz ili de çok sewiyorum, çok alıştım biraz da bu yüzden kötüyüm gideceğimiz için. Ama işte mecburuz, bir yerde kalamıyoruz maalesef ki..
Miniminibirperi bende kıbrıstayım giren ta
Miniminibirperi ben kıbrıstayım geçen yaz geldim sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🥰
Banuuu oyy ne guzell benimde 9.5 aylık kızım var. 🤗 Tabi evlilik güzel olsa da yorucu da yaşlandırıyor insanı, yok yemekti ütüsü çocuktu temizlikti derken vallaha bitmişim 🙈 şimdi gençlik yıllarımı özlüyorum mesela kulaklık takması lüks oldu benim için kulaklığı takip saatlerce yürüyüş yapardim, hele yemek yapma derdi yok bütün gün uzat ayaklarını elinde telefon keyfine keyf. Canlı müzikte nargiler mi dersin o cafe senin bu cafe senin mi dersin konserler mi dersin aayy beni o zamana ışınlayın.🙈😂 Anlatırken bile özlem kokusu burnuma geldii. Ebevyn olunca dikkat ediyorsun, gittiğin yerleri oturacağın mekanları bekarlık öyle mi ne varsa bekarlıkta var. 😌 Öyle bir anlattım ki şimdi evliliğim mutsuzmus gibi oldu çok şükür çok güzel bir evliliğimm var eşimde keza öyle ama alışkanlıklar değişmiyor maalesef bir de hep özlem duyulan daha tatlı geliyorr. 😂
Firdews merhaba. Çok sevindim ☺️Lefkoşa da Yenişehir lojmanlarına gecicez. Sizin oturduğunuz ev nasıl. Orası hakkında bi bilginiz var mı? Ev eşyalar vs nasıl?
Bsrkaya Hakkari merkez den Afyon’a tayinciyiz söz ☺️
Ayynoluyooo ooo afyon bizim burası gell gelll afyon güzeldir bol bol kaplıcalara girersin artık afyon sandıklı da 😂 bizde Bursa’dayiz seneye tayinciyiz 🙈
Miniminibirperi kusura bakmayın bildirimi yeni gördüm Lefkoşa lojmanları apartman şeklinde ama biz çamlıbeldeyiz Bahçeli yer evi lojmanımız genel de eşya olmuyo işte büyük eşyalar iyi kötü var fakat mutfak eşyası halı perde bunlar olmaz getirebildiğiniz kadar gözden çıkaracak eşyalarınızı mutlaka getirin elektrikli Ocak getirin elektrik ödemiyoruz tüpler çok pahalı burda kişisel eşyalar çarşaf yorgan yastık bunalrı askeri posta var aspos diye geciyo kargo ile gönderebilirsiniz. Tencere tava getirin hiç bulunmaz tabi kü aşınacak yerler var MS. Paund ve Çin pazarı ama Türkiye’deki fiyatların mutlaka 3 katı sormak istediğiniz başka birşey varsa yazabilirsiniz