ragna_ Rouge o sapkınlık fetişizm olduğunu sanmıyorum bi başkasını rahatsız etmek o kişiye zarar vermek yani kısacası rızası dışında olan her şey sapıklık suç. Hele çocuğa ! Öylelerinin toplumda yeri yok olmamalı
Hemsireanneg ragna_ kullanılmış çamaşır almak isteyenler 🤮 dolaptan biri yazmıştı içine giydiğini satar mısın diyeee 🤮🤮🤮🤮 bir baktım ki goggle da ilanlar var 3 gün giydim 5 gün giyildi vs diye eşimin fetişi yok öyle insanlar beni korkutuyor ya 🫠
Pembishhatun Hemsireanneg Aynı durumu Gardıropsta bende yaşadım kullanılmış külotlu çorabın var mı diye yazmış 🤦🏼♀️ Amaçları ne ise heryeri de keşfediyorlar bizde masum masum satış yapmaya çalışıyoruz 😁
fistikli_gaymakli_baklava ragna_ kirli iç çamaşırı ve çorap fetisleri iğrenç gelio bana satın aliolar o kadar para verip milletin kirli donlarini küçük ve büyük abdestlerini parayla aliolar ayy igrendim yazark n bile 🤮🤮
Boncukkk Çok şükür bizde yok ama baya baya kötü fetişleri olan insanlar var arada çıkıyor karşıma şahsen ne bende nede eşimde olmasını istemem 😬
Anilla ragna_ Fetiszmin ne olduğunu daha bugün öğrenen ben öğrenmedigime ve denk gelmediğime çok sevinerek burayı terk ediyorum 😩
fistikli_gaymakli_baklava Pembishhatun aynısı bana da denk geldi kullanılmış çorap ayakkabı alt ve üst çamaşır isteyenler hatta afedersiniz salagin biri küçük abdestli regl kanını istemişti 🤮🤮🤮