Hilalse ben zaten geneli olmasada %80 i öyle diye belirtmişim niye algıda seçicilik yaptınız çözemedim senin annen rusmuş ben yıllardır rusyadayım senin gördüğün bi annen ve çevresi ben sayısız rus gördüm tanıdım burda zengin türklere kendini yamamış sırf parası olduğu için elinden kaçırmamak için bide çocuk yapıp adamı kendine bağlayan mi dersin adamlar zaten şerefsiz türkiyede ailesini bırakıp burda adamın evli olduğunu bile bile uçkuru gevşek şerefsizlerden çocuk yapan mi dersin bir bira parasına kendini kullandırtan mi dersin yıllardır bulunduğum ortamda olan genellemeyi söyledim senin annen ve çevresi %20 lik kesimde olabilir ayriyeten ailemizin içinde de var rus yani senin gördüğün bi avuç rusla bana burda algıda seçicilik yapma boşuna türkiyede sapıklar çoğaldı desen sapık olmayan biride genelleme yapman iğrenç dese türkiyede sapıkların çoğaldığı gerçeği değişmeyeceği gibi senin şuan yaptığın boş duyar kasıntısıyla da rusların %80 lik kısmının ucuz kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyo